Αρχική Special Topics - 2 COSMOTE: Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για τεχνικούς 

COSMOTE: Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για τεχνικούς 

Σύνταξη: ecozen.gr

0
COSMOTE ebikes Trikala 1
Διαφήμιση

Πιλοτικό πρόγραμμα χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων ξεκινά η COSMOTE, προκειμένου οι τεχνικοί της COSMOTE Technical Services να ανταποκρίνονται γρήγορα και ευέλικτα στις ανάγκες των πελατών στα αστικά κέντρα. Το πιλοτικό πρόγραμμα προωθεί τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και ταυτόχρονα διευκολύνει τη μετάβαση των τεχνικών σε πολυσύχναστα αστικά κέντρα, με δυσκολία στάθμευσης.  

COSMOTE ebikes Rodos

Ήδη ηλεκτρικά ποδήλατα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούνται σε τέσσερεις ελληνικές πόλεις, φιλικές προς το ποδήλατο: Μεσολόγγι, Βόλο και Τρίκαλα που διαθέτουν ποδηλατοδρόμους, πεζοδρόμους και η μορφολογία τους ευνοεί την ποδηλασία, καθώς και στο νησί της Ρόδου για διευκόλυνση της μετακίνησης στην Παλιά Πόλη. 

Τα ποδήλατα χρησιμοποιούν εθελοντές τεχνικοί της COSMOTE Technical Services, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνη, γάντια, ανακλαστήρες) και έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση. 

O Executive Director Network Operations Ομίλου ΟΤΕ, κ. Νίκος Σκιαθίτης, δήλωσε σχετικά: «Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένα εναλλακτικό, φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης, που μπορεί να διευκολύνει τις μετακινήσεις των τεχνικών μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας μέσα στις πόλεις. Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές τεχνικούς μας που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και προθυμοποιήθηκαν να λάβουν μέρος στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα, υιοθετώντας το ηλεκτρικό ποδήλατο στην εργασιακή τους καθημερινότητα. Η πρωτοβουλία αυτή, ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη, προωθώντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αστικές περιοχές.»  

Διαφήμιση