Αρχική Special Topics - 2 SEAFOOD EXPO GLOBAL 2022 : Δυναμική παρουσία της Δίοπας ΑΕ

SEAFOOD EXPO GLOBAL 2022 : Δυναμική παρουσία της Δίοπας ΑΕ

Σύνταξη: ecozen.gr

0
δίοπας αε έκθεση seafood expo global 2022 βαρκελωνη
Διαφήμιση

Η εταιρία Δίοπας ΑΕ συμμετείχε στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο, Seafood Expo Global. Η εταιρία βιομηχανίας παραγωγής και εμπορίας διχτυών ακολουθώντας μια εξωστρεφή στρατηγική δίνοντας βάση στη Βιωσιμότητα, Κυκλική Οικονομία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αναπτύσσει διεθνή δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Επιστέγασμα της εξωστρεφούς στρατηγικής της Δίοπας ΑΕ αποτέλεσε η πρόσφατη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 25-28 Απριλίου 2022.  

Συμμετοχή από 89 χώρες

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 εκθέτες από 89 χώρες και απευθυνόταν στους επαγγελματίες αγοραστές και προμηθευτές θαλασσινών και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας από όλο τον κόσμο.
Με άξονα την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της και με γνώμονα τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, η Δίοπας ΑΕ παρουσίασε στην έκθεση όλα τα προϊόντα της, καθώς και τις παραγωγικές δυνατότητες των νέων εγκαταστάσεων της στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

δίοπας αε έκθεση seafood expo global 2022 βαρκελωνηΤο περίπτερο της Δίοπας ΑΕ στην έκθεση επισκέφτηκαν πελάτες από τη διεθνή αγορά, αλλά και από την εγχώρια, με τους οποίους διατηρεί συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και νέοι πιθανοί πελάτες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα δίχτυα της εταιρείας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σταδιακά οι προϋποθέσεις για επέκταση των εξαγωγών της επιχείρησης.

Από την Δίοπας Α.Ε. στην έκθεση συμμετείχαν η 3η γενιά της εταιρείας και ειδικότερα ο Ιωακείμ Διαμαντίδης – Διευθυντής Παραγωγής, η Μαγδαληνή Διαμαντίδου – Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου – Υπεύθυνη Παραγωγής.

Η Δίοπας ΑΕ

Η Δίοπας Α.Ε. είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και εμπορίας διχτυών. Με έδρα στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και αξιοποιώντας την μακρά παράδοση στην αλιεία του τοπικού εργατικού δυναμικού, η Δίοπας ΑΕ κατασκευάζει δίχτυα για ιχθυοκαλλιέργειες, αλιεία, αθλητισμό, σκίαση, προστασία, καθώς και αντιανεμικά, όπως και κάθε ειδική κατασκευή με βάση το δίχτυ.

δίοπας αε έκθεση seafood expo global 2022 βαρκελωνη

Με βάση την τεράστια εμπειρία της ανταποκρίνεται καθετοποιημένα σε όλες τις παραμετροποιημένες και πολύπλοκες ανάγκες των πελατών της διεθνώς και καλύπτει με την παραγωγή της ορισμένες από τις μεγαλύτερες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στον κόσμο.

Η εταιρική της φιλοσοφία εδράζεται πάνω στις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό η Δίοπας ΑΕ συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακές Σχολές και ΑΕΙ.

 

Διαφήμιση