Αρχική Special Topics Παρασημοφορήθηκε από τον Ζελένσκι ο ναρκαλιευτής Πατρόν

Παρασημοφορήθηκε από τον Ζελένσκι ο ναρκαλιευτής Πατρόν

Ο Πατρόν έχει εντοπίσει πάνω από 250 εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκπαιδεύτηκε από τον ιδιοκτήτη του, Μικαϊλο Ίλιεφ μέλος τη Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
πατρον
Ο Πατρόν γυρίζει την πλάτη στον Τριντό αφού δεν του έδωσε λιχουδιά!
Διαφήμιση

Ο πιο μικρός ήρωας βραβεύτηκε χθες για τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, από τον Πρωθυπουργό της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Πατρόν είναι ο πιο χαριτωμένος μαχητής καθώς πρόκειται για ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ το οποίο ανιχνεύει νάρκες για λογαριασμό του στρατού.

Παρουσία του Καναδού Πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, ο οποίος επισκέπτεται την Ουκρανία, ο μικρός ήρωας έλαβε σε ειδική τελετή το παράσημο για τις υπηρεσίες του από τον ίδιο τον Ζελένσκι.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Πατρόν καθώς δε σταματούσε να γαυγίζει κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Τριντό να προσποιηθεί ότι ψάχνει στις τσέπες του για λιχουδιά για να σταματήσει ο Πατρόν!

πατρον2
Παρουσία του Καναδού Πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι βράβευσε τον Πατρόν και τον ιδιοκτήτη του για τις υπηρεσίες τους στην χώρα.

Οι κρατικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ουκρανίας έκαναν πλάκα στο Telegram με τον Πατρόν και τη συνάντησή του με τον Τριντό:

«Ο Πατρόν ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που συνάντησε έναν πραγματικό φίλο της Ουκρανίας, παρόλο που ο κ. Τριντό δε βρήκε ένα κομμάτι από το αγαπημένο τυρί του Πατρόν»

«Σήμερα θέλω να βραβεύσω τους Ουκρανούς ήρωες που ήδη καθαρίζουν τη γη μας από τις νάρκες. Και μαζί με τους ήρωές μας, έναν υπέροχο μικρό σκύλο – τον Πατρόν – ο οποίος βοηθά όχι μόνο να εξουδετερώσει εκρηκτικά αλλά και να διδάξει στα παιδιά μας τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας σε περιοχές όπου υπάρχει απειλή ναρκών» δήλωσε ο Ζελένσκι μετά την τελετή, σύμφωνα με το Reuters.

Το «φυσίγγι» της Ουκρανίας

Ο Πατρόν, που στα ουκρανικά σημαίνει “φυσίγγι” είναι αγαπημένος ήρωας και για τα παιδιά της Ουκρανίας καθώς τα βοηθάει να καταλάβουν καλύτερα τους κανόνες ασφαλείας σε περιοχές με απειλές ναρκών.

Είναι δυόμισι ετών και από την ηλικία των έξι μηνών εργάζεται για την Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ που ακολουθεί την καριέρα του ναρκαλιευτή υπηρετώντας στην περιοχή Τσερνίχιβ βόρεια του Κιέβου βοηθώντας το στρατό να βρει και να απομακρύνει εκρηκτικούς μηχανισμούς που άφησαν πίσω τους τα ρωσικά στρατεύματα. Η ενημέρωση των κατοίκων για τους κινδύνους των ναρκών ήταν συνεχής προσπάθεια των αξιωματούχων του Τσερνίχιβ καθώς πέρα από νάρκες οι ρωσικές δυνάμεις άφησαν πίσω τους και βόμβες.

Ο Πατρόν έχει εντοπίσει πάνω από 250 εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκπαιδεύτηκε από τον ιδιοκτήτη του, Μικαϊλο Ίλιεφ μέλος τη Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Λατρεύει το τυρί και τα χάδια στην κοιλιά. Η αυξημένη όσφρηση που έχει η συγκεκριμένη ράτσα σκυλιού τα βοηθά να ανιχνεύουν τις χημικές ουσίες των εκρηκτικών που διαρρέουν από το εσωτερικό των συσκευών.

Διαφήμιση