Αρχική Special Topics VIDEO: Βομβάρδισαν την Οδησσό – 5 νεκροί και 18 τραυματίες

VIDEO: Βομβάρδισαν την Οδησσό – 5 νεκροί και 18 τραυματίες

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Screenshot 2022 04 23 at 16 32 33 Russia is bombing Odessa!
Διαφήμιση

Υπάρχουν θύματα στην πόλη Οδησσό της Ουκρανίας ως αποτέλεσμα ενός πυραυλικού πλήγματος στην πόλη-λιμάνι της νότιας Ουκρανίας που σημειώθηκε σήμερα, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Σερχίι Μπρατσούκ, ενώ ο επικεφαλής της ουκρανικής προεδρίας έκανε λόγο για πέντε νεκρούς και 18 τραυματίες.
Σύμφωνα με την νότια διοίκηση της αεροπορίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, δύο πύραυλοι έπληξαν εγκαταστάσεις του στρατού και δύο κτίρια κατοικιών στην Οδησσό.

Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να αναχαιτίσουν δύο άλλους πυραύλους που είχαν στόχο την πόλη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο η διοίκηση.

Βίντεο που κυκλοφορεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον βομβαρδισμό στην περιοχή της Οδησσού.

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν τα αεροπορικά πλήγματα και επιχειρούν επίθεση εναντίον ου εργοστασίου χάλυβα της Μαριούπολης, Αζοφστάλ, όπου βρίσκονται οι εναπομείνασες ουκρανικές δυνάμεις στην πόλη, είπε σήμερα ο Ουκρανός προεδρικός σύμβουλος Ολέξι Αρεστόβιτς.

«Ο εχθρός επιχειρεί να καταπνίξει την τελευταία αντίσταση των υπερασπιστών της Μαριούπολης στην περιοχή του Αζοφστάλ», είπε ο Αρεστόβιτς στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να εισβάλουν στο εργοστάσιο.

 

Διαφήμιση