Αρχική Special Topics - 2 Το αδιαχώρητο στο #JobDay Τουρισμού: «Μια δουλειά όπως παλιά…!»

Το αδιαχώρητο στο #JobDay Τουρισμού: «Μια δουλειά όπως παλιά…!»

Οι επισκέπτες του #Jobday Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν 110 booth και να γνωριστούν με τους εκπροσώπους 92 επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού.

0
01
Διαφήμιση

Με βασικό μήνυμα «Μια δουλειά όπως παλιά…!», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 4 Μαρτίου η ταυτόχρονη διεξαγωγή του #JobDay Τουρισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας 5.500 συναντήσεις εργασίας με 92 εταιρίες.

Πραγματοποιήθηκε από το skywalker.gr στην Αθήνα, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, και στη Θεσσαλονίκη, στον Πολυχώρο WE, φέτος υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Αθηναίων, της Ένωσης Ξενοδοχείων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

 

Βασικός σκοπός η ενίσχυση της απασχολησιμότητας
μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού.

 

Το #Jobday Τουρισμού δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον προκειμένου οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στον δυναμικό αυτό χώρο.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες, που απόλαυσαν το «ταξίδι στην εργασία» και αναχώρησαν με αναπτερωμένες ελπίδες. Σε μία μόνο ημέρα οι υποψήφιοι-επισκέπτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν τη δυνατότητα:

  • Να επισκεφθούν τα 110 booth και να συναντηθούν και να γνωριστούν με τους εκπροσώπους 92 επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τις εταιρίες για 1.100 ανακοινώσεις 2.650 θέσεων εργασίας.
  • Να βελτιώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της Lead Compass στην Αθήνα και της Human Value στη Θεσσαλονίκη.
  • Να πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching με σκοπό την επαγγελματική τους ενδυνάμωση, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με τους coaches του ICF Greece Chapter στην Αθήνα και του HCCMA στη Θεσσαλονίκη.
  • Να δεχθούν συμβουλές για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα από τα εξειδικευμένα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ / ΙΝΕ – ΓΣΕΕ.
Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα.

 

Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και τα #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Η διοργάνωση του #Jobday Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του skywalker.gr «Επί το Έργον».

Διαφήμιση