Αρχική Special Topics - 2 Nova – Wind: Κοινή διοικητική ομάδα αναλαμβάνει τη συγχώνευση – CEO ο...

Nova – Wind: Κοινή διοικητική ομάδα αναλαμβάνει τη συγχώνευση – CEO ο Π. Γεωργιόπουλος

Το νέο διοικητικό σχήμα των Nova και Wind, σε συνεργασία με τη διοίκηση της United Group, θα επικεντρωθεί πλέον στην ενοποίηση των εταιρειών για να δημιουργηθεί μια νέα εταιρική οντότητα

0
nova
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Τη νέα διοικητική ομάδα των Nova και Wind ανακοίνωσε η United Group, η οποία θα ηγηθεί της συγχώνευσης των δύο εταιρειών, με στόχο τη δημιουργία ενός πόλου, που θα αποτελεί ισχυρό πάροχο στον ελληνικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών με υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Νέα κοινή διοικητική ομάδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα κοινή διοικητική ομάδα αποτελείται από στελέχη της Nova και της Wind, «συνδυάζοντας την εμπειρία, τη γνώση της αγοράς και την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι δύο εταιρείες για περισσότερο από τρεις δεκαετίες». Το νέο διοικητικό σχήμα των Nova και Wind, σε συνεργασία με τη διοίκηση της United Group, θα επικεντρωθεί πλέον στην ενοποίηση των εταιρειών για να δημιουργηθεί μια νέα εταιρική οντότητα, η οποία θα διαθέτει το μέγεθος, το εύρος και την εξειδίκευση για να αποτελέσει ηγετική δύναμη στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

«Για τη United Group, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελεί δέσμευση η προσφορά κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η Ελλάδα, με την ισχυρή δυναμική της, είναι μια σημαντική και ταυτόχρονα ελκυστική αγορά για τη United Group, η οποία διαχειρίζεται πολλά από τα πιο επιτυχημένα brands τηλεπικοινωνιών και media στην περιοχή που δραστηριοποιείται» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επενδύσεις United Group

Από το 2020, η United Group έχει ήδη επενδύσει 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα και θα επενδύσει επιπλέον 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, εστιάζοντας σε τομείς προτεραιότητας, όπως το δίκτυο οπτικών ινών, η τεχνολογία 5G και η συνδρομητική τηλεόραση.

«Υπάρχουν άνθρωποι με εκπληκτικά ταλέντα και ικανότητες στις Nova και Wind. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια πολύ έμπειρη διοικητική ομάδα που θα ηγηθεί της επόμενης φάσης, εξελίσσοντας και προετοιμάζοντας τους ανθρώπους στις δύο εταιρείες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική αγορά» δήλωσε η Viktoriya Boklag, CEO της United Group.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO του σχήματος Nova-Wind, δήλωσε: «Είναι τιμή μου που, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοικητικής ομάδας, ηγούμαστε της ενοποίησης των εταιρειών Wind και Nova. Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές και δυνατότητες που θα προκύψουν συνολικά, καθώς συνδυάζουμε δύο σπουδαίες ομάδες για να φέρουμε εις πέρας έναν κομβικό μετασχηματισμό για τον κλάδο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εξελιχθούμε και να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, επιδεικνύοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική».

Τα μέλη της κοινής διοικητικής ομάδας Nova-Wind είναι:

  • Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Chief Executive Officer Nova – Wind
  • Κική Σιλβεστριάδου, Chief Executive Officer Nova Media
  • Γεώργιος Λάμπρου, Chief Financial Officer
  • Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer
  • Χρήστος Νούλης, Chief Commercial Officer
  • Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος, Technical Chief Operations Officer
  • Κατερίνα Μανιαδάκη, Legal & Regulatory Executive Director
  • Γιώργος Τσαπρούνης, Corporate Affairs Executive Director
  • Μαρία Στεργίου, B2B Executive Director
  • Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Public Sector & ICT Executive Director

Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί ο νέος Chief Technology Officer.

Διαφήμιση