Αρχική Special Topics Πλήρη στήριξη στους streetworkers της Αθήνας παρέχει η WIND

Πλήρη στήριξη στους streetworkers της Αθήνας παρέχει η WIND

0
WIND ΚΥΑΔΑ
Διαφήμιση

Η WIND Ελλάς συνεχίζει την στήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας και τον εξοπλισμό στην ομάδα «Streetwork» που παρέχει βοήθεια σε άστεγους συνανθρώπους μας.

Η WIND στηρίζει έμπρακτα αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη με σταθερή επιδίωξη τη μείωση των ανισοτήτων, την ένταξη και ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων μέσα από τη συνδεσιμότητα, ώστε όλοι να διεκδικήσουν ισότιμη συμμετοχή στο ψηφιακό μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, η WIND συνεχίζει τη δράση στήριξης της ομάδας «Streetwork», που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Η ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσεγγίζει ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, χαρτογραφεί τους άστεγους που διαβιούν στην πόλη, καταγράφει τις ανάγκες τους και τους ενημερώνει για τις δομές και τα προγράμματα φιλοξενίας τους.

«Είναι σημαντικό να έχουμε αρωγό στο έργο μας την εταιρία WIND, η οποία για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και έσπευσε να συνδράμει το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και τους ανθρώπους που στηρίζει. Δεδομένου ότι η επικοινωνία είναι βασικό εργαλείο της καθημερινής προσπάθειας μας και πως κανείς δεν πρέπει να στερείται την πρόσβαση στο διαδίκτυο, η συνεισφορά της είναι μια κίνηση με μεγάλη αξία», δήλωσε εκ μέρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. η Πρόεδρος κα Μελίνα Δασκαλάκη.

WIND logo

«Συνεχίζουμε με συνέπεια να παρέχουμε στήριξη στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αθηναίων στο σημαντικό του έργο, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό επικοινωνίας στην ομάδα «Streetwork» που δίνει καθημερινά την μάχη της αλληλεγγύης στους δρόμους της Αθήνας, τονίζει ο Γιώργος Τσαπρούνης Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND.

Σχετικά με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. στέκει στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση, παρέχοντάς τους βοήθεια ως προς τη σίτιση, τη στέγαση και την κοινωνική τους επανένταξη. To Κ.Υ.Α.Δ.Α. ανήκει στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας που αναπτύσσει ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο για να καλύπτει καθημερινές ανάγκες, αλλά για να δημιουργήσει συνθήκες συνοχής, αλληλοσεβασμού και αξιοπρέπειας για κάθε πολίτη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΗ Ανανεώσιμες πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work
Επόμενο άρθροΠώς η φυσική του συντονισμού διαμορφώνει την ύπαρξή μας