Αρχική Special Topics - 2 Χρυσό βραβείο υγιεινής διατροφής στα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ

Χρυσό βραβείο υγιεινής διατροφής στα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ

0
MEBGAL
Ερασμία Παπαδοπούλου, National Key Account Manager της ΜΕΒΓΑΛ, Γιώργος Μπόσκου, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής των Healthy Diet Awards 2022
Διαφήμιση

Με Χρυσό Βραβείο Υγιεινής Διατροφής διακρίθηκαν τα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ στα Healthy Diet Awards 2022.

Πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS και έχει στόχο να αναδεικνύει την αριστεία και καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Η προϊοντική ομάδα Κεφίρ της ΜΕΒΓΑΛ είναι ηγέτης στην ελληνική αγορά ροφημάτων ευεξίας, καθώς έχει πετύχει έναν αρμονικό συνδυασμό αυθεντικής γεύσης και πολύτιμων συστατικών, που είναι εξαιρετικά ευεργετικά για τον οργανισμό. Τα Κεφίρ ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδοχές: 

  • Λευκό με φυσική γεύση
  • Κεφίρ  με γεύση φράουλα
  • Κεφίρ Ροδάκινο χωρίς λακτόζη, μία ακόμη καινοτομία της ΜΕΒΓΑΛ στην κατηγορία, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει lactose free επιλογή στο Κεφίρ και μάλιστα σε δροσιστική γεύση φρούτου.
  • Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφόρησε το Κατσικίσιο Κεφίρ,  από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, που προέρχεται από κατσίκες ελευθέρας βοσκής. Πέρα από την πλούσια γεύση, η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στην πρακτική συσκευασία των 200 ml, που συστήνεται για ένα γρήγορο μεν αλλά χορταστικό και υγιεινό σνακ.

Η παραγωγή  προϊόντων υψηλής ποιότητας που προσδίδουν υπεραξία στη διατροφή μας αποτελεί δέσμευση της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία καταφέρνει να συγκεράσει την παράδοση με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, έχοντας μάλιστα στην οργάνωσή της 5 διατμηματικές ομάδες που ασχολούνται με την έρευνα και την καινοτομία.

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ 

Η ΜΕΒΓΑΛ  είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής. 620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 170 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο#JobDay Τουρισμού: Μια δουλειά όπως παλιά
Επόμενο άρθροΔιεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: «Πεντακάθαρος» ο υγροβιότοπος του Νέστου