Αρχική Ειδήσεις ΕΛΠΙΔΑ: 11 συνεργεία υλοτόμων του ΥΠΕΝ στη «μάχη» αποχιονισμού

ΕΛΠΙΔΑ: 11 συνεργεία υλοτόμων του ΥΠΕΝ στη «μάχη» αποχιονισμού

0
ELPIDA dentra eurokinissi
Η επόμενη ημέρα της ισχυρής χιονόπτωσης του φαινομένου «ΕΛΠΙΔΑ» ΕΙΚΟΝΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Διαφήμιση

Με 11 συνεργεία υλοτόμων που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Περιβάλλοντος συνδράμει στη γιγάντια προσπάθεια αποχιονισμού των περιοχών που έχουν εγκλωβιστεί από τεράστιους όγκους χιονιού που άφησε πίσω της η κακοκαιρία ΕΛΠΙΔΑ, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση σε συνεργεία αποκατάστασης ζημιών ηλεκτροδότησης και καθαρισμού.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και  Ενέργειας μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έχει ήδη στείλει 11 συνεργεία υλοτόμων στις περιοχές άμεσης ανάγκης, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Χαλάνδρι.

neaSmyrni

Οι δασεργάτες και υλοτόμοι εργάζονται για την απόληψη πεσμένων δένδρων και κορμών από το οδικό δίκτυο, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους, καθώς και τον απεγκλωβισμό σταθμευμένων οχημάτων που καταπλακώθηκαν.

Ειδικότερα, λόγω των πολλών περιστατικών στο Χαλάνδρι εργάζονται 3 συνεργεία ενώ σε Παλλήνη και Παλαιό Ψυχικό 5 συνεργεία για την άμεση δυνατή αποκατάσταση.

Όπως διαβεβαιώνεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και  Ενέργειας  συμμετέχει με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην επιχείρηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη χιονοκαταιγίδα «Ελπίς».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛέκκας για «Ελπίδα» : 10 προτάσεις για μία Νέα Αφετηρία
Επόμενο άρθροΝέα μελέτη Τσιόδρα απομακρύνει τους «τίτλους τέλους» της πανδημίας