Αρχική Special Topics Διαδικτυακό συνέδριο: “Digital Modern Shipping: Digital, Secure and Green Voyages”

Διαδικτυακό συνέδριο: “Digital Modern Shipping: Digital, Secure and Green Voyages”

0
digitalshipping
Διαφήμιση

Online Συνέδριο με τίτλο “Digital Modern Shipping: Digital, Secure and Green Voyages” διοργανώνει τη Παρασκευή 18/02/2022 η Smart Press. Με το συνέδριο ανοίγεται ο διάλογος για την εφαρμογή των νέων Τεχνολογιών και την υλοποίηση καινοτόμων πρακτικών στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Η ψηφιακή ανάπτυξη είναι εδώ και κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς μεταμορφώνοντας όλους τους τομείς και τους πυλώνες της οικονομίας, στους οποίους ανήκει και ο τομέας της Ναυτιλίας. Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός «ώθησε» τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα να μεταμορφώσουν τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες τους. Το δεύτερο Digital Shipping θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου και θα αναφερθεί σε όλες τις βασικές τάσεις στον ναυτικό και ψηφιακό τομέα.

Οι ενότητες του συνεδρίου θα είναι οι παρακάτω:

  • Latest IT solutions (AI) in Maritime Sector
  • Environment: Green shipping and the ESG factor
  • Digital Shipping Transformation & Cybersecurity
  • Women in shipping

Συγκεκριμένα, στη 2η διοργάνωσή του το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις αναβαθμισμένες λύσεις, στον ψηφιακό μετασχηματισμό καθώς και στα οφέλη που αποκομίζει ο Ναυτιλιακός κλάδος από τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών (όπως είναι οι τεχνολογίες IoT, Blockchain, AI, AR, 5G, Cyber Security).

Παράλληλα, μέσα από ομιλίες, ανοιχτές συζητήσεις και workshops οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις ευρύτερες εξελίξεις και τις υλοποιημένες πρακτικές που
προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, επιχειρηματικά οφέλη, μείωση λειτουργικών εξόδων και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ευρύτερο Ναυτιλιακό κλάδο.

Change is the Rule

Με το μήνυμα “Change is the Rule” η συζήτηση θα επεκταθεί στις Πράσινες Λύσεις, την επερχόμενη Ψηφιοποίηση των Λιμανιών και την ευρύτερη εφαρμογή του ESG, καλύπτοντας τις τρέχουσες ανάγκες σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας που απασχολούν και θα απασχολήσουν μελλοντικά τον σύγχρονο Ναυτιλιακό κλάδο.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις, τεχνολογίες και εξελίξεις στον ευρύτερο Ναυτιλιακό τομέα, σε ιδιοκτήτες και CEO’s του κλάδου καθώς και σε επαγγελματίες που εργάζονται ως: Chief Information Officers, Chief Operating Officers, Chief Technology Officers, Chief Financial Officers, IT Consultants, experts σε υπηρεσίες μεταφορών/λιμενικών αρχών ή υπηρεσιών, Startuppers, Maritime Insurance Experts, Compliance Officers & Auditors, Operators, Business & Technical executives.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και οι γλώσσες διεξαγωγής του συνεδρίου θα είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

*Μάθετε περισσότερα και λάβετε το free e-ticket σας εδώ για μια online συνεδριακή εμπειρία!

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα αποχαιρετά τον σπουδαίο ζωγράφο Αλέκο Φασιανό
Επόμενο άρθροΕμβόλιο: Πως θα χρεώνεται το πρόστιμο σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών