Αρχική Special Topics Το νέο τετράτροχο όχημα της Tesla για παιδιά είναι ήδη sold out

Το νέο τετράτροχο όχημα της Tesla για παιδιά είναι ήδη sold out

0
Διαφήμιση

Πριν ακόμα βγει στην κυκλοφορία το cyber αυτοκινητάκι της Tesla, έxει γίνει ήδη sold out, με τους γονείς που θέλησαν να εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο «παιχνίδι» για τα παιδιά τους, ενόψει των Χριστουγέννων, να ζουν το δικό τους Γολγοθά για την έγκαιρη παραδοσή του.

Το mini Cyberquad διαθέτει μπαταρία ισχύος36 volt, ικανό να διανύσει απόσταση ενός τετραγώνου με ταχύτητα έως και 10 μίλια την ώρα. Οι κυψέλες ιόντων λιθίου του παρέχουν έως και 15 μίλια εμβέλειας, μεταξύ των φορτίσεων, κάτι που είναι αρκετό για να πραγματοποιήσει σύντομες διαδρομές στη γειτονιά ή και σε πιο ανώμαλο έδαφος.

Το Cyberquad διαθέτει επίσης ελαστικά αέρος, ατσάλινο πλαίσιο, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και πίσω δισκόφρενα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το αμάξωμα είναι πιστό στην αρχική σχεδίαση cyberpunk με προβολέα και πίσω φώτα.

Δείτε τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μοντέλου στο παρακάτω video.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα για το παιδί τους είναι τουλάχιστον άτυχοι. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla, είναι ήδη sold out παρά την εξεζητημένη τιμή των 1.900 δολαρίων.

Όσοι το αγόρασαν για δώρο Χριστουγέννων δεν έχουν καμία εγγύηση ότι θα το λάβουν μέχρι τότε, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ένα δροσερό μικρό πασχαλινό αυγό, όμως – φαίνεται ότι ο Tesla έβαλε επίσης ένα πραγματικό Cyberquad σε ένα σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον επικεφαλής σχεδιαστή της Tesla, Franz von Holzhausen.

Αναφορικά με την έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου για μεσήλικες, το Cybertruck, που έχει ήδη παρουσιάσει η Tesla, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την επίσημη κυκλοφορία του.

Cybertruck Tesla

Παρά το γεγονός ότι το κυβερνοόχημα Cybertruck, έχει μπει ήδη στο στάδιο της παραγωγής, δεδομένης της πληθώρας προϊόντων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα από την Tesla, μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να κυκλοφορήσει.

Διαφήμιση