Αρχική Ειδήσεις Συντάξεις Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Συντάξεις Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες

0
e-ΕΦΚΑ
Διαφήμιση

Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση του την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τμήματος ΝΑΤ, του τμήματος ΕΤΑΤ, του τμήματος ΕΤΑΠΜΜΕ και της ΔΕΗ.
Διαφήμιση