Αρχική Επιχειρείν Κεδίκογλου: «Θα αναβαθμιστεί ο τουρισμός στη Β. Εύβοια με την επένδυση της...

Κεδίκογλου: «Θα αναβαθμιστεί ο τουρισμός στη Β. Εύβοια με την επένδυση της Club Med »

Σύνταξη: ecozen.gr

0
kedikoglou
Διαφήμιση

Η δρομολόγηση των επενδυτικών σχεδίων της Club Med στη Β. Εύβοια τέθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου με την εκπρόσωπο του ξενοδοχειακού ομίλου της Club Med και πρόεδρο της TechKM S.A Αφροδίτη Καρτελιά.

Επίσπευση σχεδίων

«Το πλαίσιο των ενεργειών αυτών προέκυψε σε συνεργασία και με την προτροπή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαραστάτης και αρωγός στην πολυετή παρουσία της εταιρίας στη Β. Εύβοια.

Ως εκ τούτου, επισπεύδει τα σχέδιά της για μία μεγάλη επέκταση και ανακαίνιση στο Club Med Γρεγολίμανο, η οποία θα φέρει σημαντικά έσοδα για την περιοχή, θα δημιουργήσει νέες σταθερές θέσεις εργασίες ενώ θα αναβαθμίσει συνολικά την τουριστική εικόνα της Β. Εύβοιας» σημείωσε η εκπρόσωπος του ξενοδοχειακού ομίλου της Club Med, μετά το πέρας της συνάντησης.

Τουριστική αναβάθμιση της Β. Εύβοιας

Ο Σίμος Κεδίκογλου από την πλευρά του, τόνισε: «Χαίρομαι που με την εμβληματική αυτή επένδυση, ο τουρισμός στη Βόρεια Εύβοια θα αναβαθμιστεί δραστικά».

Της σημερινής συνάντησης είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη υπό τον κ. Κεδίκογλου, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΚΠΑ: Σημαντική η αναμνηστική για ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα
Επόμενο άρθρο“Ύστατο χαίρε” στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια