Αρχική Special Topics ΕΛΠΕ: Τα 12.500 «Αστέρια της Ευχής» των φετινών Χριστουγέννων

ΕΛΠΕ: Τα 12.500 «Αστέρια της Ευχής» των φετινών Χριστουγέννων

0
xmas unsplash
Xmas Unsplash / L ucas Benjamin
Διαφήμιση

Τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης παιδιών που αθενούν σοβαρά, του Οργανισμού «Κάνε Μια Ευχή» (Make-A-Wish) υποστηρίζει για συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Και αυτά τα Χριστούγεννα διέθεσε 12.500 «Αστέρια της Ευχής» σε όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Δέλτα Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας έτσι τον Οργανισμό να εκπληρώσει τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Κάθε αστέρι έχει μία μοναδική αξία, καθώς βοηθά να εκπληρωθούν οι ευχές έξι παιδιών του «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος». Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συμβάλλει στο να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν οι μαθητές αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά.

Τα «Χρυσά Αστέρια»

Αυτά τα Χριστούγεννα, με την υποστήριξή του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. εκπληρώθηκαν οι ευχές των παρακάτω δυνατών παιδιών του Οργανισμού, χαρίζοντάς τους χαμόγελα και δύναμη για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους

  • Νεκταρία, 6 ετών, Θριάσιο: Εύχομαι να πάω στην Disneyland στο Παρίσι.
  • Ανδρέας, 11 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming.
  • Δημήτρης, 15 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι.
  • Πολυτίμη, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να πάω στο χωριό του Άη Βασίλη, στο Ροβανιέμι, τα Χριστούγεννα
  • Νεφέλη, 7 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο-κάστρο
  • Κωνσταντίνος, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να συναντήσω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή.

«Σε μια περίοδο συνυφασμένη με την αλληλεγγύη και την αγάπη, ο Όμιλός μας προσφέρει μέσα από μια συλλογική προσπάθεια την ευκαιρία σε 6 παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών που δοκιμάζονται, για να αισθανθούν αγάπη και να πάρουν ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουν» δήλωσε κατά τις παραδόσεις των Αστεριών, η  Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, Γεωργία Λασανιάνου.

Ενώ, η Γενική Διευθύντρια του «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», Σάντρα Ζαφειρακοπούλου,  διαβεβαίωσε ότι «Τα Ελληνικά Πετρέλαια παραμένοντας αφοσιωμένα στην στήριξη της κοινωνίας, υποστηρίζουν το έργο μας, υιοθετώντας ευχές έξι παιδιών των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Η αφοσίωση τους στο κοινωνικό έργο, η σταθερότητα της υποστήριξης και η καρδιά που «βάζουν» σε κάθε ενέργεια, είναι αυτή που μας αγγίζει τόσο πολύ, τόσο βαθιά!»

Πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκει αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζοντας το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, προσφέρει τρόφιμα σε πάνω από 1.000 οικογένειες, μέσω των τοπικών ενοριών Ασπρόπυργου, Μάνδρας, Μεγαρέων, του συσσιτίου Αγ. Γεωργίου και της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Παράλληλα, ενισχύει το έργο 14 οργανισμών της Αττικής, του Θριασίου και της Θεσσαλονίκης, που μεριμνούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, εκφράζοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

 

 

 

Διαφήμιση