Αρχική COVID-19 Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Βραβεύτηκε η καμπάνια, για προστασία από τον κορονοϊο

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Βραβεύτηκε η καμπάνια, για προστασία από τον κορονοϊο

0
2o BRAVEIO PIN (2)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Δεύτερο πανελλαδικό Βραβείο έλαβε η παραγωγή τηλεοπτικού σποτ που αφορούσε στην καμπάνια  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την αποφυγή της  της διασποράς του κορονοϊού το 2020! 

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2021, πραγματοποιήθηκε στο Radisson Blu Park στην Αθήνα, στην οποία παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός  Γιάννης Οικονόμου. Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την περίοδο του lockdown το 2020.

“Μεταδίδουμε αγάπη, όχι τον ιό”

Το δεύτερο πανελλαδικό βραβείο στην κατηγορία “Advertising” αποδόθηκε στους εμπνευστές για την εκστρατεία επικοινωνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: “ΙΟΝΙΟ # Μένουμε σπίτι. Μεταδίδουμε αγάπη, όχι τον ιό”.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την περίοδο του lockdown το 2020.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Σύμφωνα με την στοιχειοθέτηση της επιτροπής: Το σύνθημα που επιλέχτηκε ήταν απλό και κατανοητό σε όλους.

Οι εμπνευστές του τηλεοπτικού σποτ, βρήκαν το δραστικότερο αντίδοτο μέσα από την ίδια τη ζωή: Την αγάπη. Η αγάπη εκφράστηκε σε ένα ιδανικό περιβάλλον οικογενειακών σχέσεων τριών γενεών!

Το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Κίτσιου για λογαριασμό της ομάδας παραγωγής του ΙΟΝΙΑΝ TV

Διαφήμιση