Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Οι νεράιδες των ευχών του Make-A-Wish στα ΙΚΕΑ

Οι νεράιδες των ευχών του Make-A-Wish στα ΙΚΕΑ

0
Make-A-Wish - ΙΚΕΑ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μία μοναδική έκπληξη επιφύλασσε το Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος) στην ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καθώς νεράιδες ευχών του οργανισμού επισκέφθηκαν τα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και ΙΚΕΑ Κηφισός, με στόχο να ευχαριστήσουν την ΙΚΕΑ και τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στο έργο του οργανισμού. 

Make-A-Wish - ΙΚΕΑ

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish μαζί με νεράιδες του οργανισμού, επισκέφθηκαν με τη συνοδεία μουσικής τους χώρους των καταστημάτων, ευχαριστώντας προσωπικά τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Η Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, υποδέχθηκε την ομάδα του Make-A-Wish στο ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ευχαριστώντας τους για το πολύτιμο έργο τους.

Make-A-Wish - ΙΚΕΑ

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish δήλωσε: «Οι νεράιδες κάθε τόσο θέλουν να εκφράζουν οι ίδιες το ευχαριστώ στους χορηγούς που κάνουν δυνατές τις ευχές των παιδιών που εκπληρώνουν. Αυτό που τις συγκίνησε στην περίπτωση της ΙΚΕΑ είναι ότι η εταιρεία αύξησε τη δωρεά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είμαστε όλοι ευγνώμονες και υποσχόμαστε να μην απογοητεύσουμε ποτέ κανένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του».

Make-A-Wish

Η Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία με το Make-A-Wish για εμάς είναι ένα δυνατό συναισθηματικό αποτύπωμα, που μας φέρνει σε επαφή με παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Σε αυτά τα παιδιά, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι την ευχή τους, σκοπό μας».

Make-A-Wish - ΙΚΕΑ

Με στόχο να συμβάλει σε μία καλύτερη καθημερινή ζωή για τα παιδιά, η ΙΚΕΑ στηρίζει το έργο του Make-A-Wish από το 2013 συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μέσα από τη δωρεάν παροχή επίπλων και προϊόντων ΙΚΕΑ, 101 παιδιά έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δωμάτιο των ονείρων τους, βλέποντας την ευχή τους να πραγματοποιείται.

Διαφήμιση