Αρχική Special Topics COSMOTE hoteliga: Διαχείριση κρατήσεων σε ξενοδοχεία στο cloud

COSMOTE hoteliga: Διαχείριση κρατήσεων σε ξενοδοχεία στο cloud

0
Portrait Of Female Receptionist Working On Laptop At Hotel Check In
Portrait Of Female Receptionist Working On Laptop At Hotel Check In
Διαφήμιση

Συνταξη: ecozen.gr

Εύκολη διαχείριση των κρατήσεων και πλήρη έλεγχο των καθημερινών εργασιών των ξενοδοχείων μέσω cloud προσφέρει η υπηρεσία hoteliga από την Cosmote. Oι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, που θέλουν να βάλουν την επιχείρησή τους στην ψηφιακή εποχή, μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία έως και 56% φθηνότερα έως και τις 26 Νοεμβρίου (Το ποσοστό της έκπτωσης καθορίζεται από τον αριθμό των δωματίων του εκάστοτε καταλύματος).

Με τη hoteliga οι ξενοδόχοι μπορούν να:

  •  οργανώνουν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η τιμολόγηση, η έκδοση ειδικών παραστατικών, αλλά και η διαχείριση επισκευών συντήρησης των εγκαταστάσεων μίας ή και περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων, μέσα από το σύστημα διαχείρισης της υπηρεσίας -Property Management System (PMS).
  •  διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο όλες τις κρατήσεις, που προέρχονται από εξωτερικές πλατφόρμες, όπως bcom, Expedia, Airbnb κ.α., μέσω της λειτουργικότητας του Channel Manager.
  •  εγκαταστήσουν Μηχανή Κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους για απευθείας κρατήσεις, με ασφάλεια πληρωμών και χωρίς προμήθεια.

Η υπηρεσία hoteliga είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε φορητή συσκευή (Laptop, Tablet, Smartphone). Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων μπορούν να ενημερωθούν για το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής τους, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία hoteliga: εδώ.

Διαφήμιση