Αρχική Περιβάλλον AWomanCanBe: Βιώνοντας την κλιματική αλλαγή – Πέμπτη 4/11 στο Φουάτ

AWomanCanBe: Βιώνοντας την κλιματική αλλαγή – Πέμπτη 4/11 στο Φουάτ

0
awomancanbe
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο Α WomanCanBe.org σε συνεργασία με την iForU, Mexoco, Greek International Women Awards (GIWA) διοργανώνουν  εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή στο κέντρο της Αθήνας.
“Γιατί να ενδιαφερθώ για την κλιματική αλλαγή; Ούτως η άλλως θα συμβεί και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Άλλωστε μέχρι να έρθει το κακό έχουμε χρόνο και εγώ ζω σε μια χώρα ασφαλή”.
Αν αυτές οι σκέψεις έχουν περάσει από το μυαλό σου, έλα στις 4 Νοεμβρίου στις 19:00 στο ΦΟΥΑΡ. Ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς…
Με αυτή την εισαγωγή ανοίγει η πρόσκληση για την αυριανή εκδήλωση στο εστιατόριο – μπάρ ΦΟΥΑΡ, στο κέντρο της Αθήνας, Μητροπόλεως κ Χριστοπούλου 6, με θέμα την κλιματική αλλαγή, στην οποία καλεί η οργάνωση AWomanCanBe με ευαισθησία σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Women For Nature: The Antarctica Expedition..

Women For Nature: The Antarctica Expedition... είναι ο τίτλος του πιο hot project που θα πραγματοποιηθεί στην πιο παγωμένη Ήπειρο με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή. Είναι το δικό μας project γιατί μια γυναίκα μπορεί να φτάσει στην άκρη του κόσμου για να προστατέψει αυτά που αγαπάει.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ!!! Μάθε πως στο link in bio.
Αυτόν το Δεκέμβριο, η founder της ομάδας μας και EUClimate Pact ambassador @vanessa_archontidou είναι η Ελληνίδα που θα επιχειρήσει να ανέβει στην υψηλότερη κορυφή της Ανταρκτικής, της ηπείρου που πλήττεται περισσότερο από το φαινόμενο της Κλιματικής αλλαγής και ρυθμίζει το Κλίμα ολόκληρου του πλανήτη, μεταφέροντας το μήνυμα ότι χρειάζεται να δράσουμε για το Κλίμα. Άμεσα.
Όποιος θέλει να παρακολουθήσει “την πορεία, τις συνεντεύξεις και το ενημερωτικό υλικό που θα μοιραζόμαστε ΕΔΩ”.
Επίσης όπως σημειώνεται “βοήθησε στην πραγματοποίηση της δράσης μας σήμερα. Συνεισφέροντας σε ένα σκοπό που μας αφορά όλους, δεν κάνεις απλά μια συνεισφορά. Κάνεις τη διαφορά”.
pr;osklhsh
Διαφήμιση