Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε Patra’s Green Transport: Ομιλητής ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος

Patra’s Green Transport: Ομιλητής ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος

0
1st Patra’s Green Transport Conference
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το 1st Patra’s Green Transport Conference έρχεται αρχές Νοεμβρίου στην Πάτρα και έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού ως προς την ηλεκτροκίνηση και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας για ένα πράσινο περιβάλλον.

Με σημαντικούς εκπροσώπους της Πολιτείας, της εκπαίδευσης και της αγοράς ως ομιλητές η ΦΙΛΜΠΑ και η Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργανώνουν το 1st Patra’s Green Transport Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021, στον πολυχώρο του Royal αλλά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του www.synedra.gr

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών το οποίο θα εκπροσωπήσει με κεντρική ομιλία ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Content Partner του συνεδρίου είναι η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE), ένας μη κερδοσκοπικός, ανεξάρτητος ερευνητικός οργανισμός που δρα ως ένα διεπιστημονικό φόρουμ για την ανταλλαγή γνώσεων, πληροφοριών και εμπειριών για την ενεργειακή οικονομία.

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: “Οδηγώντας με ασφάλεια”, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Βασικοί Θεματικοί Πυλώνες του συνεδρίου είναι η ηλεκτροκίνηση και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας στη μηχανοκίνηση (φυσικό αέριο, υδρογόνο). Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του συνεδρίου θα υπάρχει παρουσίαση Ηλεκτρικών Οχημάτων & Οχημάτων κινούμενων με Φυσικό Αέριο.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία (τηρουμένων των όρων που θα ορίζουν τα τότε υγειονομικά πρωτόκολλα), αλλά και Online.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site και τα social media: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Για να παρακολουθήσετε δια ζώσης τις εργασίες του συνεδρίου, απαραίτητη λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, είναι η εγγραφή σας στο συνέδριο: Εγγραφή

05 Νοεμβρίου 2021 | 10:00 π.μ. | Royal Theater – Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα

& Online: www.synedra.gr | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2610312530 & 2611100410

1st Patra’s Green Transport Conference

Διοργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ, Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Content Partner: Hellenic Association for Energy Economics (HAEE)
Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών
Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Υποστηρικτές: ASKOUNIS SECURITY, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.,
nrg – Όμιλος MOTOR OIL, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Χορηγός Επικοινωνίας: inMotion by GAZZETTA.GR, ΙΟΝΙΑΝ TV

Διαφήμιση