Αρχική Επιχειρείν Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Οικονομικός Διευθυντής ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Οικονομικός Διευθυντής ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

0
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Logo
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣμέλος της Holcim.

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), βιομηχανίας, φαρμάκων και υγείας. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Ελλάδας και Κύπρου στις εταιρίες Abbot Laboratories και AbbVie.

Γεώργιος Λυμπερόπουλος Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο κ. Λυμπερόπουλος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στη Νορβηγία.

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Καλωσορίζω τον κ. Λυμπερόπουλο στον Όμιλό μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η διεθνής εμπειρία και τεχνογνωσία του θα συνεισφέρει στην υλοποίηση του «πράσινου» επενδυτικού μας προγράμματος, ενισχύοντας παράλληλα την κερδοφορία μας και εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο σύγχρονο αειφόρο οικοδομείν».

 Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέλος του Ομίλου Holcim LogoΣχετικά με τη Holcim

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Holcim καθίσταται μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνιστής στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Η Holcim περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της μερικές από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές επωνυμίες στον κλάδο των δομικών υλικών παγκοσμίως, όπως ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim και Lafarge. Η Holcim αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.holcim.com, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο όραμα του Ομίλου στη διεύθυνση www.holcim.com/about-holcim

Διαφήμιση