Αρχική Τουρισμός «Inspire me Award»: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός τουρισμού πολυτελείας 2021

«Inspire me Award»: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός τουρισμού πολυτελείας 2021

0
ΕΟΤ-INSPIRE ME AWARD
Εικόνα: Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, Ν. Λεκανίδη, παραλαμβάνει το βραβείο της Ελλάδας ως ο «Καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός της χρονιάς» (ΕΟΤ)
Διαφήμιση

Μια ακόμη διεθνή τουριστική διάκριση απέσπασε η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, αυτή τη φορά από την ιδιαίτερα σημαντική αγορά της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, η χώρα μας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός της χρονιάς για τουρισμό πολυτελείας στα βραβεία «Inspire me Award», που καθιέρωσε φέτος για πρώτη φορά το έγκυρο γερμανικό επαγγελματικό online περιοδικό «LuxusInsider».

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος οι αναγνώστες του περιοδικού, οι οποίοι κατά κανόνα είναι στελέχη της τουριστικής αγοράς της χώρας που ειδικεύονται στον τομέα των ταξιδίων πολυτελείας (πωλητές ταξιδιών, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.ά.), ενώ η αξιολόγηση της βραχείας λίστας των υποψηφιοτήτων ανά κατηγορία έγινε από κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς σε διάφορους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας.

ΕΟΤ-INSPIRE ME AWARD
Εικόνα: Άποψη της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Inspire me Award 2021» (ΕΟΤ)

Το ελληνικό βραβείο απονεμήθηκε στην προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, Νικολέτα Λεκανίδη, παρουσία της αναπληρώτριας προϊσταμένης, Αρετής Πρίνου, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Business Club (Villa im Heine-Park) του Αμβούργου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας είχαν επαφές με επιλεγμένους εκπροσώπους της συγκεκριμένης τουριστικής αγοράς (ITB Berlin, TUI κ.ά.), καθώς και του τουριστικού ειδησεογραφικού ομίλου «FVW Medien».

ΕΟΤ-INSPIRE ME AWARD

Στις προθέσεις των διοργανωτών είναι καθιέρωση του «Inspire me Award» ως ετήσιου θεσμού της γερμανικής τουριστικής αγοράς, με τον οποίο θα επιβραβεύονται διεθνείς προορισμοί, εταιρείες και προσωπικότητες του κλάδου που παρουσίασαν αξιοσημείωτα επιτεύγματα στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας.

Διαβάστε επίσης:  Απολαύστε την πανσέληνο στο Μουσείο της Ακρόπολης
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEconomist – ΔΕΠΑ: Η απολιγνιτοποίηση και η ενεργειακή μετάβαση
Επόμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής