Αρχική Ειδήσεις Η πρώτη μέρα και οι δηλώσεις των νέων κυβερνητικών στελεχών

Η πρώτη μέρα και οι δηλώσεις των νέων κυβερνητικών στελεχών

0
Τελετή Ορκομωσίας των νέων μελών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ενώπιον της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, όπως προέκυψε από τον σημερινό ανασχηματισμό, Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI)
Τελετή Ορκομωσίας των νέων μελών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ενώπιον της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, όπως προέκυψε από τον σημερινό ανασχηματισμό, Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πρώτη μέρα φθινοπώρου και τα νέα κυβερνητικά στελέχη «σήκωσαν μανίκια» ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Θεοδωρικάκος: Δέσμευσή μας να κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια όλων των πολιτών

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολιάζει την υπουργοποίησή του και την ανάληψη του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό στον χθεσινό ανασχηματισμό.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και τονίζει πως «δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα. Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία».

Όπως καταλήγει μάλιστα στην ανάρτησή του, «με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!».

Από νωρίς στο Υπουργείο Υγείας ο Θάνος Πλεύρης

Ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, πήγε στο γραφείο του από νωρίς το πρωί. Συγκεκριμένα στις 6:28 ήταν στην είσοδο του υπουργείου, με το συνεργείο της ΕΡΤ να τον περιμένει για τις πρώτες δηλώσεις μετά την ορκωμοσία.

«Καλημέρα. Είναι η πρώτη ημέρα, ήρθαμε από το πρωί, εργαζόμαστε και ενημερωνόμαστε. Από εκεί και πέρα παρακολουθούμε όλη την κατάσταση και τη διαχειριζόμαστε. Καταλαβαίνετε ότι κατά βάση και εμείς αυτή τη στιγμή ενημερωνόμαστε. Θα διαχειριστούμε όλα τα θέματα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα λειτουργίας. Ο Νόμος εφαρμόζεται και εφαρμοστεί. Όταν ενημερωθούμε θα είμαστε έτοιμοι να πούμε παραπάνω πράγματα».

Μίνα Γκάγκα: Nα κρατήσουμε τα μέτρα όλοι και να προσπαθήσουμε να εμβολιαστούμε

Ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί, καθώς ήδη αντιμετωπίζουμε προβλήματα από την αύξηση των κρουσμάτων, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την προσέλευσή της στο Υπουργείο, επισημαίνοντας πως έχουμε πολλά περιστατικά και αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας και προχωρήσουν οι εμβολιασμοί τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Η κα Γκάγκα ανέφερε ότι στις προτεραιότητες της είναι να γίνει μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης για τα παιδιά.

 

Διαφήμιση