Αρχική Επιχειρείν ΕΔΑ Αττικής: Στο πλευρό των αριστούχων του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού

ΕΔΑ Αττικής: Στο πλευρό των αριστούχων του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού

0
ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζει τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, με δικαιούχους όσους πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Η ΕΔΑ Αττικής, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας φορητούς υπολογιστές (laptops), με πρόσθετο εξοπλισμό ασύρματο ποντίκι (mouse) και τσάντα μεταφοράς, στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Η δράση συμβάλλει στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης, έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και στοχεύει στη στήριξη των αριστούχων μαθητών και μαθητριών του Δήμου, που αναδεικνύονται με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Π. Χατζηγιάννης: «Η ΕΔΑ Αττικής στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά»

Ο κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής τόνισε ότι «Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά και την προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών για εκπαίδευση, μάθηση, αριστεία και πρόοδο. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας, αναπτύσσουμε διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες, επενδύοντας  στην καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση της νέας γενιάς, στηρίζοντας την προσπάθεια των μαθητών, των γονέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στο πρόσωπο των αριστούχων μαθητών και μαθητριών του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, επιβραβεύουμε την αριστεία, την προσπάθεια για διαρκή εξέλιξη και πρόοδο, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες με τις οποίες επιδιώκουμε να αναπτύσσουμε στενούς δεσμούς».

Ο κ. Χατζηγιάννης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού, κ. Σταύρο Τσίρμπα, για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη, αναφέροντας ότι «Η ΕΔΑ Αττικής, υλοποιεί με γοργούς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού, πιστή στην αποστολή της, να φθάσει το φυσικό αέριο σε κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση της Περιφέρειας Αττικής». 

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού, κ. Σταύρος Τσίρμπας, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πιέρρο Χατζηγιάννη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι η ΕΔΑ Αττικής με την υποστήριξή της στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα εταιρικής υπευθυνότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στην κοινωνία.

ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣεισμός Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 62χρονου που έχασε τη ζωή του
Επόμενο άρθροΤο φυσικό αέριο έρχεται στην Ορεστιάδα