Αρχική Επιχειρείν COSMOTE: το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

COSMOTE: το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

0
COSMOTE
Διαφήμιση

Η COSMOTE για 5η συνεχόμενη χρονιά, η  αναδεικνύεται «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», σύμφωνα με την Ookla. Διακρίθηκε στα Speedtest Awards TM της Ookla ® , της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις internet.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ookla, η μέση ταχύτητα download της COSMOTE παρουσίασε αύξηση κατά 90%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Φέτος άλλωστε περιελήφθησαν στις live μετρήσεις κι οι επιδόσεις των δικτύων 5G.

Η COSMOTE, που έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 5G, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη θέση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed ScoreTM) 88.38, (2ος: 38.70 και 3ος: 38.01). Επιπλέον, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν κατά μέσο όρο, υπερδιπλάσιες ταχύτητες (2.25X) download από εκείνες των ανταγωνιστικών παρόχων κινητής.

Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2021» βασίστηκε σε περίπου 545.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Τα tests έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες, σε ολόκληρη τη χώρα, στα δίκτυα όλων των παρόχων κινητής, μέσω συσκευών iOS και Android. Με περισσότερους από 15.000 servers παγκοσμίως, εκατομμύρια τεστ πραγματοποιούνται καθημερινά από χρήστες της Ookla®, με το σύνολό τους σε όλο τον κόσμο, να έχει ξεπεράσει τα 38 δισεκατομμύρια, από το 2006. Περισσότερες πληροφορίες για τα «Speedtest Awards» στο www.speedtest.net/awards.

Κορυφαία εμπειρία internet με το μεγαλύτερο δίκτυο 5G στην Ελλάδα

Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα1 με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη2 που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Οι μέγιστες ταχύτητες του COSMOTE 5G ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με νέο στόχο το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, διαθέτοντας 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή).

Με στόχο το μέλλον

Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον. Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber to the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο ύψους €2 δισ. για την τρέχουσα τετραετία, δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Διαφήμιση