Αρχική Special Topics COSMOTE 5G Rally Stories: η νέα YouTube σειρά για το Ράλλυ Ακρόπολις

COSMOTE 5G Rally Stories: η νέα YouTube σειρά για το Ράλλυ Ακρόπολις

0
COSMOTE 5G Rally Stories
Διαφήμιση

Ειδικά αφιερωματικά επεισόδια «ανεβαίνουν» καθημερινά στο YouTube κανάλι της COSMOTE, έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Έξι άγνωστες ιστορίες ανθρώπων που έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με το
φημισμένο Ράλλυ Ακρόπολις, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στη νέα πρωτότυπη YouTube σειρά COSMOTE 5G Rally Stories, στο κανάλι της COSMOTE.
Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι πρωταγωνιστές του Ράλλυ Ακρόπολις (Ιαβέρης, Κώστας
Στεφανής, Malcolm Wilson, Michèle Mouton κ.ά.) διηγούνται με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, ιστορίες από τη διοργάνωση που έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στη μνήμη τους.

Επιπλέον, στο YouTube κανάλι της COSMOTE θα «ανέβουν» και ξεχωριστά επεισόδια
αφιερωμένα στις ειδικές διαδρομές της διοργάνωσης, τα οποία θα περιλαμβάνουν και
συμβουλές για σημεία ασφαλούς παρακολούθησης, καθώς και τις προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές.

Το πολυαναμενόμενο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, θα
διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά και
αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις

Ο φημισμένος αγώνας θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου και θα έχει έδρα στη Λαμία, όπου θα υπάρχει το service park στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της πόλης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη, όπως είναι η παράδοση και αρμόζει στον αγώνα, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:45. Πριν από αυτή, το πρωί της Πέμπτης, θα έχει πραγματοποιηθεί το shakedown. Μετά την εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί η 1η ειδική διαδρομή στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος με ώρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου στις 18:08.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην Κορινθία, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και Λουτράκι. Η συνέχεια θα δοθεί στις ειδικές διαδρομές Θήβα και Ελάτεια που θα ολοκληρώσουν την 1η μέρα του αγώνα.

Οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες και το Ελευθεροχώρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:  Ανησυχία στην Τουρκία για την επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα της ειδικής διαδρομής Ταρζάν, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα προχωρήσει και η ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ2 θα καλύψει στην Τελετή Εκκίνησης από την Ακρόπολη την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 18:00, σε περιγραφή Ηλία Παπαϊωάννου, ενώ αμέσως μετά, και μέχρι της 20:00, τη σκυτάλη θα πάρει ο Άγγελος Σταθακόπουλος, για την ειδική διαδρομή COSMOTE 5G Athens Stage, στην Πλατεία Συντάγματος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜίκης Θεοδωράκης: Η τελετή αποχαιρετισμού – Οι επικήδειοι της ΠτΔ και του Κουτσούμπα
Επόμενο άρθροΆρειος Πάγος: Άμεση παρέμβαση για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού