Αρχική Περιβάλλον WWF: Live συζήτηση για την κλιματική νομοθεσία στην Ελλάδα

WWF: Live συζήτηση για την κλιματική νομοθεσία στην Ελλάδα

0
wwf
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen

Η WWF, ανοίγει για μια ακόμη φορά τη συζήτηση για την κλιματική νομοθεσία στην Ελλάδα, σε μια στιγμή που τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την Ευρώπη, δείχνουν την επιτακτική ανάγκη να αναλάβουμε επείγουσα κλιματική δράση!

Η εκδήλωση

Σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα προσκαλεί το κοινό, σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου, 13:00 – 14:30, σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την κλιματική νομοθεσία στην Ελλάδα, όπου θα αναδειχθούν τα βασικά συστατικά στοιχεία ενός επιτυχημένου κλιματικού νόμου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται ενόψει της κρίσιμης διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στη Γλασκώβη, καθώς και της κυβερνητικής εξαγγελίας για την διαμόρφωση ελληνικού κλιματικού νόμου.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο κανάλι του YouTube της Βρετανικής Πρεσβείας στην ΑθήναΔεν απαιτεί προεγγραφή, μόνο σύνδεση για παρακολούθηση, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολή ερωτήσεων σε live συζήτηση.

Οι ομιλητές

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Κωνταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων του ΥΠΕΝ και ο Lord Deben, Πρόεδρος της Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Γενικός Διευθυντής του WWF Ελλάς, Δημήτρης Καραβέλλας.

Η συζήτηση

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σύνθεση των διακεκριμένων ομιλητριών και ομιλητών στην περιγραφή της εκδήλωσης στο YouTube.

 

Διαφήμιση