Αρχική Ζώα Viral: Η τρυφερή φωτογραφία του Joe Neely θα σας συγκινήσει

Viral: Η τρυφερή φωτογραφία του Joe Neely θα σας συγκινήσει

0
Μελισσες
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο φωτογράφος φύσης Joe Neely συνέλαβε με τον φακό του δύο μέλισσες να παίρνουν έναν υπνάκο μέσα σε μια ζωηρόχρωμη μαλάχη και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Η φωτογραφία είναι από τα πιο χαλαρωτικά και ελπιδοφόρα πράγματα που θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι μέλισσες, ήταν καλυμμένες με γύρη και αγκαλιασμένες στο κέντρο του πορτοκαλο-πορφυρού λουλουδιού.

Κατά τύχη, ο Neely έπεσε πάνω τους. «Ήταν άνοιξη, κατά συνέπεια εγώ και η γυναίκα μου, η Niccole – και οι δυο μας είμαστε αχόρταγοι φωτογράφοι φύσης – βγήκαμε στη γύρα αναζητώντας άγριες μεξικανικές παπαρούνες, αλλά οι αγροί ήταν άδειοι» αφηγήθηκε ο Neely, μιλώντας στο My Modern Met.

Συνάντησαν μια συστάδα λουλουδιών στην άκρη του δρόμου και σταμάτησαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες. «Η Niccole έψαχνε για το τέλειο λουλούδι και παρατήρησε κάποιες μέλισσες στα λουλούδια μαλάχης. Έσπευσα κι εγώ, και τις παρατηρούσα αρκετή ώρα, ακόμη κι αφότου έπεσε ο ήλιος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Neely (@jmneelyphotography)

Το ζευγάρι είδε περισσότερες μέλισσες να σκαρφαλώνουν μέσα στα λουλούδια. «Λίγο μετά, όλα τα λουλούδια του φυτού είχαν μέσα τους έναν ακίνητο ένοικο. Θα τό ‘ριχναν στον ύπνο. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα δει αυτή τη συμπεριφορά. Τότε, καθώς σουρούπωνε, μια τελευταία μέλισσα προσπαθούσε να βρει το δικό της λουλούδι αλλά ήταν όλα κατειλημμένα, οπότε σύρθηκε μέσα στα πέταλα δίπλα σ’ αυτή την άλλη μέλισσα, η οποία μετακινήθηκε λίγο για να της κάνει χώρο».

Συνειδητοπoιώντας ότι είχαν μπροστά τους το τέλειο θέμα, ο Neely έβγαλε γρήγορα τον εξοπλισμό του για φωτογράφιση macro και τράβηξε λίγες φωτογραφίες. «Ήταν όμορφη η αντίθεση των μπλε ματιών τους με τα πορτοκαλί λουλούδια. Έπρεπε να φτάσουμε σπίτι για να μάθουμε περισσότερα για αυτές και τη μοναδική συμπεριφορά τους να κοιμούνται μέσα σε λουλούδια μαλάχης» είπε.

Με πληροφορίες του My Modern Met

Διαφήμιση