Αρχική Τεχνολογία ΟΣΕΘ: Δωρεά υπολογιστών σε τρία σχολεία της Θεσσαλονίκης

ΟΣΕΘ: Δωρεά υπολογιστών σε τρία σχολεία της Θεσσαλονίκης

0
photo
Διαφήμιση

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές δώρισε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης σε τρεις σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης.

Τα σχολεία που επωφελούνται της δωρεάς του εξοπλισμού είναι δύο δημοτικά και ένα γυμνάσιο και συγκεκριμένα το 10ο δημοτικό σχολείο Συκεών (Δήμος Νεάπολης – Συκεών), το 1ο δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου και το 1ο γυμνάσιο Μίκρας (Δήμος Θέρμης).

Ο ΟΣΕΘ διέθεσε τον εξοπλισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών επειδή εκσυγχρόνισε πρόσφατα τα σχετικά συστήματα του, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες των πόρων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τις δράσεις για τηλε-εργασία και εκσυγχρονισμό λόγω της πανδημίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις αρμοδιότητές του.

Τμήμα του παλαιότερου εξοπλισμού, αντί να παραμένει ανενεργό, αποφασίστηκε να δωρισθεί, μετά και από σχετικά αιτήματα εκπαιδευτικών μονάδων, ώστε να καταστεί χρήσιμο και υποστηρικτικό σε σχολικές μονάδες και τους μαθητές τους.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης τους διευθυντές των τριών σχολικών μονάδων και υπογράψαμε μαζί τους πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε ο εξοπλισμός να ‘‘πιάνει τόπο’’», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης. 

«Στον ΟΣΕΘ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, συνδράμουμε στη βελτίωση της εκπαίδευσης μαθητών», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Γιάννης Τόσκας.

 

Διαφήμιση