Αρχική Ειδήσεις Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ)

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ)

0
ellinikos organismos anakyklosis eoan 1
Διαφήμιση

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Νίκος Χιωτάκης και Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο Γεώργιος Βρεττάκος.

Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, ορίστηκε μεταβατικά η νέα διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

Ειδικότερα, τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ενώ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Βρεττάκος, μηχανολόγος μηχανικός.

Chotakis Photo
Νικόλαος Χιωτάκης

Με την ίδια απόφαση ορίστηκε ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. ο κ. Νικόλαος Ασλάνογλου, μέλος της επταμελούς γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη ο ορισμός μου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΟΑΝ. Ευχαριστώ τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκα, καθώς και τον πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, για την προώθηση και την επίτευξη των στόχων για την Ανακύκλωση στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Δ.Σ. και τα στελέχη του ΕΟΑΝ, τους Δήμους, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης και βεβαίως με τους πολίτες, θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανακύκλωση στάση ζωής.»  δήλωσε σχετικά ο κ. Χιωτάκης.

Βρεττακος
Γεώργιος Βρεττάκος

Η νέα διοίκηση του ΕΟΑΝ ορίστηκε από το ΥΠΕΝ μεταβατικά, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται στα άρθρα 20, 21 και 22 του ν. 4735/2020, όπως ισχύουν, για την επιλογή και τον ορισμό νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

 

Διαφήμιση