Αρχική Επιχειρείν ΜΕΓΑ: Σημαντική διάκριση για τη συμβολή στη μάχη κατά της πανδημίας

ΜΕΓΑ: Σημαντική διάκριση για τη συμβολή στη μάχη κατά της πανδημίας

0
MEGA RBA DT 805x452 21
Διαφήμιση

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Εταιρική της Υπευθυνότητα απέσπασε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards, που για 6η συνεχή χρονιά βραβεύουν τις εταιρείες οι οποίες προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η εταιρεία απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη» για τις δράσεις της στα πλαίσια της πανδημίας COVID-19

Η συμβολή

Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει τη συμβολή της ΜΕΓΑ στη μάχη κατά της πανδημίας, καθώς η εταιρεία έχει συνεισφέρει έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, με σημαντικές δωρεές σε ιατρικό εξοπλισμό προς το ΕΣΥ, δωρεές αντισηπτικών και λοιπών προϊόντων προσωπικής φροντίδας, σε συνεργασία με δήμους, φορείς, ιδρύματα, γηροκομεία κ.λπ. καθώς και έκτακτες επενδύσεις για τη διασφάλιση επάρκειας αντισηπτικών προϊόντων και χειρουργικών μασκών υψηλής προστασίας στην ελληνική αγορά. 

Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει το πολύτιμο έργο των Νοσοκομείων και των υπόλοιπων φορέων που μεριμνούν για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις ευάλωτες ομάδες, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών τους.

Βράβευση

Η βράβευση έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, με θέμα «Ελλάδα, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που υλοποιεί η ΜΕΓΑ στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας είναι διαθέσιμες εδώ.

Διαβάστε επίσης:  Πρόσκληση Λούλα σε Μακρόν για τη σύνοδο χωρών του Αμαζονίου
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει έμπρακτα τους Κτηνοτρόφους
Επόμενο άρθροWIND: Αναπτύσσει το 5G δίκτυο της απελευθερώνοντας το φάσμα του 3G