Αρχική Special Topics COSMOTE: Νέα συνεργασία με τα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

COSMOTE: Νέα συνεργασία με τα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

0
COSMOTE DEALS For YOU Σκλαβενίτης
Διαφήμιση

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επώνυμα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market της χώρας. Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές. 

COSMOTE DEALS for YOU

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

COSMOTE DEALS for YOU: Αποκλειστικές προσφορές σε πάνω από 65 επιχειρήσεις με ένα κλικ

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE -σταθερής, κινητής, καρτοκινητής ή COSMOTE TV- μπορούν να απολαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU για φαγητό, shopping, ψυχαγωγία, αυτοκίνητο, αποδράσεις και super market, μέσα από περισσότερες από 65 συνεργασίες, που έχει εξασφαλίσει η COSMOTE για αυτούς. Το COSMOTE DEALS for YOU εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσφορές, παρέχοντας αμέτρητες επιλογές σε όλη την Ελλάδα.

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να εκδώσουν μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό, με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP στο App Store, το Google Play και το App Gallery. Ο κωδικός έχει κόστος 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μπορεί να εξαργυρωθεί παράλληλα σε περισσότερους από έναν συνεργάτη και είναι ενεργός για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις μοναδικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU στο: cosmote.gr/dealsforyou. 

Σχετικά με την αλυσίδα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών. 

Διαθέτει πάνω από 400 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες του κλάδου και απασχολεί πάνω από 28.000 Εργαζομένους, ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας, η Επιχείρηση παραμένει πιστή στις Αρχές και τις Αξίες της, επιδιώκοντας πάντα να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”, να προσφέρει ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση και να συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.sklavenitis.gr.   

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ ΠΙΣ ζητεί από τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν
Επόμενο άρθροΗ εταιρική διακυβέρνηση βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής ESG