Αρχική Ειδήσεις Ανώγεια Ρεθύμνου: Αναβάλλονται τα Υακίνθεια 2021 λόγω κορωνοϊού

Ανώγεια Ρεθύμνου: Αναβάλλονται τα Υακίνθεια 2021 λόγω κορωνοϊού

0
ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2021
Διαφήμιση

Αναβάλλονται τα «Υακίνθεια», η μεγάλη πολιτιστική γιορτή της ποίησης και της μουσικής που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στα Ανώγεια.

Η μεγάλη ένταση της διασποράς των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο και η συνεχής εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα ανάγκασαν τον δήμαρχο Ανωγείων και την ομάδα των Υακινθείων, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, να αναβάλουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για 23-24-25 Ιουλίου για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα ανανέωσαν το ραντεβού για 3-4-5 Σεπτεμβρίου. 

Οι φετινές εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες «Στη μάνα που γέννησε και τη μάνα που δε γέννησε» με κεντρικό πρόσωπο αναφοράς και τιμής τη Μαμή Αικατερίνη Βρέντζου Κεφαλογιάννη, για την αδιάκοπη πεντηκονταετή προσφορά της.

Η αναβολή των Υακινθείων ήρθε την τελευταία στιγμή, με τη σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών που επισήμαναν ότι συμφώνησαν με την απόφαση, με δεδομένη την εκ μέρους τους στάση υπευθυνότητας έναντι της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

Διαφήμιση