Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Visit Greece App: Τα διαγνωστικά κέντρα διαθέσιμα στον επισκέπτη της χώρας

Visit Greece App: Τα διαγνωστικά κέντρα διαθέσιμα στον επισκέπτη της χώρας

0
Visit Greece App
Διαφήμιση

Τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί, μέσω ειδικής ενότητας και διαδραστικού χάρτη της χώρας, για τα σημεία όπου μπορεί να πραγματοποιήσει διαγνωστικό τεστ covid-19, τόσο κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, όσο και πριν την επιστροφή στην πατρίδα του, προσφέρει πλέον η επίσημη εφαρμογή του ΕΟΤ Visit Greece App.

Για τον σκοπό αυτό, όσα διαγνωστικά κέντρα επιθυμούν να παρουσιάζονται στην εφαρμογή Visit Greece Αpp, μπορούν να μπουν στη σελίδα visitgreeceapp και να κάνουν εντελώς δωρεάν την εγγραφή τους και την καταχώρηση των στοιχείων του κέντρου που επιθυμούν να προσθέσουν. Τα διαγνωστικά κέντρα μπορούν να ανανεώνουν τις σχετικές πληροφορίες που τους αφορούν και να ενημερώνουν τον επισκέπτη της χώρας για τις παροχές τους.

Visit Greece App

Προκειμένου να επωφεληθούν από την εξαιρετική ευκαιρία προβολής στην εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν στο www.visitgreeceapp.com επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή επιχειρήσεων».

Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης για την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων της χώρας, διατηρώντας το αίσθημα της ασφάλειας, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Visit Greece App

Η εφαρμογή Visit Greece App αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mastercard, την Eurobank και την Warply. Πρόκειται για ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της χώρας μας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα.

Διαφήμιση