Αρχική Ζώα ΕΛΟΠΥ: Τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία #Cook4Heroes

ΕΛΟΠΥ: Τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία #Cook4Heroes

0
elopy1
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.grπ

Τιμητική διάκριση απέσπασε η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) για τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία #Cook4Heroes. Η διάκριση από το 7ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας αφορά στην προσφορά της κατά την περίοδο της πανδημίας.

Πρωτοβουλία #Cook4Heroes

Η ΕΛΟΠΥ στήριξε, τον Απρίλιο του 2020, την πρωτοβουλία #Cook4Heroes. Με την προσφορά φρέσκων, ελληνικών ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας στα γεύματα για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid-19 στον Νομό Αττικής. Για αυτήν της την προσφορά έλαβε την τιμητική διάκριση από το 7ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

elopy2

Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας

Το Συμπόσιο διοργανώθηκε από τους Med-Professionals Communication Group, την ELITOUR, την Hellenic News of America. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οργανισμοί, φορείς, ιδιώτες και κυβερνητικά στελέχη που υποστήριξαν ευπαθείς και άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αλλά και οι γιατροί και συνεργάτες του Δικτύου των Med-Professionals ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Στη βράβευση παρευρέθηκαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, η υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα. Επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος  ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργος Πατούλης και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας.

Αλληλεγγύη και κοινωνική υπευθυνότητα

«Με αλληλεγγύη και κοινωνική υπευθυνότητα, η ΕΛΟΠΥ στήριξε έμπρακτα τους πραγματικούς ήρωες του ΕΣΥ» ανέφερε η δευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΟΠΥ είναι βασικός φορέας ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και κάτοχος του συλλογικού σήματος Fish from Greece. Σήμερα αποτελείται από 23 μέλη που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της ελληνικής παραγωγής.

 

 

Διαφήμιση