Αρχική Επιχειρείν Εκδήλωση της INTERLIFE στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Εκδήλωση της INTERLIFE στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

0
INTERLIFE
Διαφήμιση

Με κεντρικό θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης στη μετά COVID19 εποχή» πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Χρηστίδη στη Θεσσαλονίκη στις 16/6/2021 η, καθιερωμένη πλέον, εκδήλωση της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του ανοιχτού μέρους της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκτός από Μετόχους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί κ.α.

Τιμώμενος ομιλητής ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας. Η ομιλία του είχε ως θέμα: «Η Μακεδονία του 2030. Τα έργα που υλοποιούνται και αυτά που θα υλοποιηθούν στο μέλλον».

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE Ασφαλιστικής, Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη με θέμα: «Η Επόμενη Μέρα της πανδημίας στην Οικονομία και στην Ασφαλιστική Αγορά».

Αποσπάσματα των ομιλιών

Ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα: ”Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι απόψε μαζί σας. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interlife Ασφαλιστική, τον Ιωάννη Βοτσαρίδη.

Και βέβαια θέλω να σας συγχαρώ κ. Πρόεδρε, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη, πρώτον, για τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας σας εδώ και τρείς δεκαετίες, και δεύτερον για την εισαγωγή της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά και το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, στο οποίο η μετοχή σας διαπραγματεύεται από το 2012.

Σε όλους σας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια. Η Interlife Ασφαλιστική είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991, εδώ, στη Θεσσαλονίκη, και μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, διαρκώς εξελίσσεται, αναπτύσσεται και ισχυροποιεί τη θέση της[…] Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την Interlife Ασφαλιστική. Σας ευχαριστώ”.

Ομιλία Ιωάννη Παν.Βοτσαρίδη: ”

Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μας να σας έχουμε σήμερα κοντά μας σ’ αυτή τη μεγάλη Γιορτή της INTERLIFE.  Μια διπλή Γιορτή.

Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή μας,  αλλά ταυτόχρονα γιορτάζουμε και την είσοδο μας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Οφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους Μετόχους, Συνεργάτες, Εργαζόμενους και Φίλους που μας στήριξαν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και τους υπόσχομαι ότι το μέλλον θα μας επιφυλάξει ακόμη περισσότερες επιτυχίες[…] Σας ευχαριστώ”.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Κτήματος τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροVodafone Business: Δημιουργία σύστημα πάρκινγκ για ΑΜΕΑ στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο