Αρχική Μεταφορές Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Σκιάθο: Επανέναρξη ακτοπλοϊκής γραμμής

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Σκιάθο: Επανέναρξη ακτοπλοϊκής γραμμής

0
ΣΚΙΑΘΟΣ
Διαφήμιση

Με το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για τη Σκιάθο ταξίδεψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσκεκλημένος του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα. Τον δήμαρχο συνόδεψε η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Μαρία Καραγιάννη, και 19 δημοσιογράφοι.

Τα δρομολόγια παρουσιάζουν μεγάλη πληρότητα, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους αυτοδιοικητικούς φορείς των δύο περιοχών για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Οι δύο δήμαρχοι κίνησαν από κοινού τις διαδικασίες προς το Υπουργείο Ναυτιλίας στις αρχές του 2021 για επανέναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής, με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη να ανακοινώνει την επιδότηση μέσα στον Απρίλιο.

ΣΚΙΑΘΟΣ1

Κατά την άφιξη του στο λιμάνι της Σκιάθου, ο κ. Ζέρβας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το φετινό καλοκαίρι «πολλοί Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις Σποράδες, ενώ η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει city break για τους επισκέπτες των Βαλκανίων που θα έχουν ως τελικό προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο».

Ο κ. Τζούμας από την πλευρά του χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νέα γραμμή «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους αγαπητούς φίλους της Θεσσαλονίκης με ασφάλεια, με μεγάλο χαμόγελο και με ειδικές τιμές».

Ο Δήμος Σκιάθου είχε οργανώσει ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας για τους δημοσιογράφους, για να γνωρίσουν την σκιαθίτικη φιλοξενία, τα τοπικά προιοντα, την ιστορία και τις μοναδικές ομορφιές της Σκιάθου.

“Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των επιχειρηματιών, που συνέβαλαν αφιλοκερδώς,  θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το ξενοδοχείο Skiathos Palace για τη φιλοξενία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και των συνεργατών, το ξενοδοχείο Alkyon για τη φιλοξενιά των δημοσιογράφων, για την υποστήριξη στο πρόγραμμα φιλοξενίας των δημοσιογράφων, το ξενοδοχείο Skiathos Princes, το Porto Paradiso-Βρωμόλιμνος, το καϊκι Καλυψώ, το εστιατόριο Μπούρτζι, το οινοποιείο Παρίσση, την εταιρεία trust με touring, το τουριστικό γραφείο Dolphin of Skiathos, και τις εθελόντριες Χαρά Πασχάλη και Παναγιώτα Φιλαρέτου.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

 

Διαφήμιση