Αρχική Ειδήσεις Απίστευτο: Γάλλος πολίτης χαστουκίζει το Γάλλο πρόεδρο (Βίντεο)

Απίστευτο: Γάλλος πολίτης χαστουκίζει το Γάλλο πρόεδρο (Βίντεο)

0
MAKRON
Εικόνα: EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό επεφύλαττε η σημερινή περιοδεία στο Ντρομ του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν. Γάλλος πολίτης τον χαστούκισε!

Πώς έγινε

Ο Μακρόν περιόδευε στη νοτιοανατολική Γαλλία χαλαρός και χαμογελαστός. Πλησιάζοντας το πλήθος που τον περίμενε, ένας νεαρός άνδρας έδειξε ότι θέλει να του σφίξει το χέρι. Πλησιάζοντας, όμως, ο Γάλλος πρόεδρος έγινε δέκτης ενός χαστουκιού! Όταν το χέρι από τη στάση της χειραψίας ανυψώθηκε και πήρε τη στάση της χειροδικίας. Ο νεαρός ακινητοποιήθηκε επί τόπου από την προεδρική φρουρά. Ισχυρίστηκε ότι ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και φώναζε «Κάτω η Μακρονία» (“A Bas La Macronie”) .

https://twitter.com/i/status/1402245458744025088

Διατήρηση ψυχραιμίας

Ο Μακρόν διατήρησε την ψυχραιμία του. Λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Το βίντεο καταγράφηκε και ανέβηκε στα social media. Η περιοδεία εντάσσεται στον προεκλογικό αγώνα εν όψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης στη Γαλλία. Παράλληλα προλειαίνει το έδαφος για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές του 2022.

Καταδίκη από όλα τα κόμματα

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου αυτήν την περίοδο κυμαίνεται στο 40%. Ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των δύο προκατόχων του στο αξίωμα, του σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ και του συντηρητικού Νικολά Σαρκοζί στο ίδιο στάδιο της θητείας τους. Ωστόσο το χαστούκι καταδίκασαν όλοι οι αντίπαλοί του. Ακόμη και η ακροδεξιά Μαρί Λεπέν.

Διαφήμιση