Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ το Μ. Σάββατο

Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ το Μ. Σάββατο

0
οασθ - λεωφορεία
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε ειδικές ρυθμίσεις για τα δρομολόγια που εξυπηρετούν νοσοκομεία καθώς και σε τροποποίηση του ωαρίου των δρομολογίων για το Μεγάλο Σάββατο, προχώρησε ο ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 19:20 με αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα.
Εξαιρούνται τα δρομολόγια της γραμμής Ν1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», τα οποία θα εκτελεστούν κανονικά.

Δρομολόγια που εξυπηρετούν νοσοκομεία

Παράλληλα, το Μ. Σάββατο, ειδικές ρυθμίσεις για δρομολόγια που εξυπηρετούν νοσοκομεία τίθενται σε ισχύ. Έτσι, στις λεωφορειακές γραμμές 01, 28, 32Ν και 57Υ θα εκτελεστούν επιπλέον τα εξής δρομολόγια:
  • στη γραμμή 01 η ώρα αναχώρησης ορίστηκε στις 22:00 από Σ.Μ. ΚΤΕΛ Μακεδονία και στις 23:10 από Τ.Σ. Ευκαρπίας – Σκλαβενίτης
  • στη γραμμή 28 η ώρα αναχώρησης θα γίνει στις 22:00 από Τ.Σ. Πανεπιστήμια και στις 23:20 από Τ.Σ. Ευκαρπίας – Σκλαβενίτης.
  • στη γραμμή 32Ν, η ώρα αναχώρησης ορίστηκε στις 21:45 από Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης – Ευόσμου και στις 23:05 από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο
  • στη γραμμή 57Υ, οι ώρες αντίστοιχα είναι στις 22:10 από την πλατεία Αριστοτέλους και στις 23:20 από το νοσοκομείο Παπανικολάου.
Διαφήμιση