Αρχική Ειδήσεις Πεντάγωνο: Επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO σε σχήμα πυραμίδας

Πεντάγωνο: Επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα βίντεο με UFO σε σχήμα πυραμίδας

0
Jeremy Corbell
Υλικό που διένειμε ο παραγωγός Jeremy Corbell και απεικονίζει τα UFO/UAP στο λογαριασμό του στο Twitter.
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ως αυθεντικό υλικό από βίντεο με UFO σε σχήμα πυραμίδας που διένειμε ο παραγωγός και ερευνητής δημοσιογράφος Jeremy Corbell και ο δημοσιογράφος George Knapp.

Συγκεκριμένα το αμερικανικό Ναυτικό εξέτασε μια σειρά από στοιχεία και κατέληξε ότι το υλικό είναι πραγματικό και δεν έχει “πειραχτεί” ή κατασκευαστεί.

Το υλικό περιλαμβάνει στιγμιότυπα από ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας που πετά στον ουρανό, καθώς και εικόνες από τρία ακόμα παράξενα αντικείμενα, ένα εκ των οποίων είχε απασχολήσει τα social media κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους μετά από σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Corbell, το υλικό τραβήχτηκε στο San Diego των ΗΠΑ το 2019 από το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Russel. Ενώ, και το USS Omaha κατέγραψε εικόνες από ένα σφαιρικό ιπτάμενο αντικείμενο που ενώ πετούσε βυθίστηκε στη θάλασσα. Έρευνες αποκάλυψαν αργότερα ότι δεν υπήρχε ίχνος ναυαγίου, είτε υπολειμμάτων από αυτό στο σημείο όπου φαινομενικά κατέρρευσε. Σχετική εικόνα βλέπουμε παρακάτω στη δημοσίευση του Corbell στο Τwitter.

Και το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν πρόκειται για πραγματική μαρτυρία των περιβόητων UFO (Unknown Flying Objects = Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα) – ή του πιο δόκιμου και μοντέρνου όρου UAP (Unintentified Aerial Phenomena = Μη ταυτοποιημένα Εναέρια Φαινόμενα) – που ήρθαν στη Γη από ..κάπου, είτε μαρτυρία άγνωστου στρατιωτικού εξοπλισμού.

Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε σχήμα πυραμίδας

Ο Jeremy Corbell ανέβασε το βίντεο με το υλικό όπου καταγράφονται τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα στο youtube:

Ενώ, παρακάτω είναι η προαναφερθείσα σχετική ανάρτηση που είχε απασχολήσει το Twitter πέρυσι:

Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Suzan Gough, δήλωσε μέσω ανακοίνωσης που διένειμε σε διάφορα Μέσα, ότι “Επιβεβαιώνω ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από προσωπικό του αμερικανικού Ναυτικού”, ενώ συμπληρώνει λέγοντας ότι “όπως έχουμε πει και πριν, προκειμένου να διατηρήσουμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων και προκειμένου να αποφύγουμε τη διάδοση πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, δε θα συζητήσουμε δημοσίως λεπτομέρειες σχετικά με τις παρατηρήσεις ή της ανάλυσης αυτών”. Αρνήθηκε να σχολιάσει εάν τα αντικείμενα παραμένουν μη ταυτοποιημένα.

Ο γνωστός παραγωγός, απαντώντας σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Twitter, επικοινώνησε ότι “Την 1η Μαΐου 2020 δημιουργήθηκε μια διαβαθμισμένη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία UFO / UAP μέσω του Γραφείου Ναυτικών Πληροφοριών. Μπόρεσα να λάβω πληροφορίες σχετικά με αυτές και άλλες ενημερώσεις σχετικές με τα UAP – καθώς και – μη ταξινομημένες διαφάνειες και μερικά ενδιαφέροντα στρατιωτικά πλάνα από το UAP”:

Πάντως ο J. Corbell ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ό,τι του επιτρέπεται μέχρι στιγμής, όπως γράφει. Ενώ, χάρη στο ερευνητικό του δαιμόνιο, περισσότερα μπορούν τώρα να αποκαλυφθούν για αυτές τις παράξενες θεάσεις.

Διαφήμιση