Αρχική COVID-19 Η πρώτη κρουαζιέρα για εμβολιασμένους σύντομα στη Μεσόγειο

Η πρώτη κρουαζιέρα για εμβολιασμένους σύντομα στη Μεσόγειο

0
pool deck
Odyssey of the seas deck -courtesy of Royal Carribean International.
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μια πολύ διαφορετική και υπερπολυτελή κρουαζιέρα στα νερά της Μεσογείου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι Ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί κατά του SARS-COV-2.

Πρόκειται για το νέο και εντυπωσιακό πλοίο Odyssey of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean που θα αναχωρήσει εντός Μαΐου από το λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ και ήδη χαρακτηρίζεται ως “πράσινο” πλοίο, αφού θα δώσει την ευκαιρία στους “εκλεκτούς” επιβάτες του να ταξιδέψουν απρόσκοπτα απολαμβάνοντας τη θάλασσα και μια covid free εμπειρία πολυτελείας.

Το πλοίο μεταξύ άλλων διαθέτει κατάστρωμα με πισίνες σε στυλ resort, θαλάσσιο πάρκο “aqua park” για τα παιδιά, ξαπλώστρες και υπέροχα μπαρ.

κρουαζιέρα Ισραήλ
Odyssey of the seas of Royal Courtesy International as published on tourdom.ru

Για να επιτευχθεί αυτό, όλα τα μέλη του πληρώματος θα έχουν εμβολιαστεί και οι επιβάτες θα είναι μόνον Ισραηλινοί, όπως έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, που θα πρέπει να είναι απαραιτήτως εμβολιασμένοι. Αν και αυτή η προϋπόθεση δεν ισχύει για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Arcade Odyssey of the seas Royal Caribbean International
Arcade Odyssey of the seas Royal Caribbean International

Η προπώληση εισιτηρίων αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις 9 Μαρτίου. Ενώ, οι επίδοξοι ταξιδιώτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δρομολογίων που αφορούν από 3 έως 7 διανυκτερεύσεις που περιλαμβάνουν επισκέψεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα θα αφορούν τα νησιά της Ρόδου, της Σαντορίνης και της Μυκόνου, αλλά και την Αθήνα. Ενώ στην Κύπρο, τη Λεμεσό.

Με πληροφορίες από tourdom.ru

Διαφήμιση