Αρχική Special Topics «Stop Bullying»: το ηχηρό μήνυμα των παιδιών στη νέα σειρά γραμματοσήμων

«Stop Bullying»: το ηχηρό μήνυμα των παιδιών στη νέα σειρά γραμματοσήμων

0
Συλλεκτικά γραμματόσημα των ΕΛ.ΤΑ. κατά του εκφοβισμού
Συλλεκτικά γραμματόσημα των ΕΛ.ΤΑ. κατά του εκφοβισμού
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το δικό τους μήνυμα ενάντια στη μάστιγα του εκφοβισμού, “στέλνουν” φέτος τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μέσω της αναμνηστικής σειράς “Παιδί & Γραμματόσημο” που κυκλοφορεί ήδη από τις 2 Δεκεμβρίου του 2020.

Τα ΕΛ.ΤΑ, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής τους συνεισφοράς, αφιερώνουν, κάθε χρόνο, μία Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων σε θέματα που αφορούν στα παιδιά. Με τον τίτλο «Παιδί και Γραμματόσημο» η σειρά αυτή φιλοδοξεί, κάθε χρόνο, να αγγίξει ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά, να στείλει μηνύματα που τα αφορούν και να τα εμπνεύσει.

Το φετινό θέμα της Αναμνηστικής Σειράς «Παιδί & Γραμματόσημο», στέλνει το δικό της μήνυμα στην εκστρατεία ενάντια στη μάστιγα του εκφοβισμού.

Τα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς καταγράφουν εικαστικά τις διαφορετικές μορφές του bullying και αποτυπώνουν τα προβλήματα της κοινωνικής απομόνωσης, του διαδικτυακού εκφοβισμού, της οδύνης, της μοναξιάς, της σκληρότητας και της περιθωριοποίησης. Ταυτόχρονα, όμως, μέσα από αυτά τα γραμματόσημα, τα ΕΛΤΑ ενώνουν τη φωνή τους με τα παιδιά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίδρασης: της δύναμης του δικαίου και της υπεράσπισης των πιο αδύνατων.

afisa mouth seiras
Αναμνηστικά γραμματόσημα των ΕΛ.ΤΑ. κατά του εκφοβισμού

Μία σειρά γραμματοσήμων που οραματίζεται την αγάπη, το σεβασμό, τη φιλία και την ευγενή άμιλλα στις κοινότητες των παιδιών. Για ένα καλύτερο αύριο. Για μια κοινωνία χωρίς βία και φόβο.

Ενώ, οι ενδιαφερόμενοι συλλέκτες και μη, μπορούν να τα βρουν και από το e-shop των ΕΛ.ΤΑ.

Το bullying πρέπει να σταματήσει με κάθε τρόπο

Μάλιστα, με αφορμή την έκδοση και κυκλοφορία της συγκεκριμένης σειράς, «Παιδί και Γραμματόσημο – Stop Bullying» τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γέμισαν τα σχολεία όλης της χώρας με το ηχηρό μήνυμα «Stop Bullying», αναλαμβάνοντας δωρεάν τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την αποστολή αφισών με το μήνυμα «Stop Bullying» που αναρτήθηκαν ανά δύο, σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Stop BullyingΗ αφίσα σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού και απεικονίζει επίσης τα τέσσερα γραμματόσημα της Σειράς «Παιδί και Γραμματόσημο – Stop Bullying»

Η δράση οργανώθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας των ΕΛΤΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διαφήμιση