Αρχική Ειδήσεις Κακοκαιρία: Δύο νεκροί στο Λασίθι και την Εύβοια

Κακοκαιρία: Δύο νεκροί στο Λασίθι και την Εύβοια

0
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ)
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εν μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για έναν άνδρα 56 ετών από το Λασίθι και έναν άνδρα 80 ετών στην Εύβοια.

Αναλυτικότερα, ο άτυχος άνδρας στο Λασίθι, μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων. Ο άνδρας είχε εντοπιστεί νωρίτερα, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, σε ορεινή τοποθεσία του χωριού Καμινάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου. Στην περιοχή καταγράφεται από τη Δευτέρα πυκνή χιονόπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει να ταΐσει τα πρόβατά του, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε, πρόκειται να διερευνηθούν.

Τραγικό τέλος για τον 80χρονο

Τραγική κατάληξη είχε ένας 80χρονος άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας, στο χωριό Τρούπι του Δήμου Μαντουδίου Εύβοιας, το οποίο ήταν αποκλεισμένο από τα χιόνια, που μάλιστα έφταναν το ενάμισι μέτρο σε πολλά σημεία.

Ο άνδρας είχε αναπνευστικά προβλήματα και υποστηριζόταν με το οξυγόνο, ενώ ζούσε μαζί με το γιο του, σύμφωνα με τις Αρχές. Ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε διακοπή ρεύματος λόγω του καιρού για τρια 24ωρα στην περιοχή και λόγω του ύψους του χιονιού ήταν αδύνατο να φθάσει βοήθεια.

Εν τέλει, κατέφθασαν οχήματα της Πολιτικής Προστασίας που άνοιξαν το δρόμο, αλλά ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και ο θάνατός του σύμφωνα με την αστυνομία βεβαιώθηκε από ιδιώτη ιατρό που κάλεσε ο γιος του άτυχου άνδρα.

 

Διαφήμιση