Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Ευκαιρίες εργασίας από την DEMO για 3η χρονιά – Ποιοι το δικαιούνται

Ευκαιρίες εργασίας από την DEMO για 3η χρονιά – Ποιοι το δικαιούνται

0
DEMO
Διαφήμιση

Πρόγραμμα υποτροφιών και δυνατότητα έμμισθης εργασίας προσφέρει το «Start Your Journey», που υλοποιεί η εταιρεία DEMO για 3η συνεχόμενη χρόνια, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Έτσι, με το «Start Your Journey», προσέφερε ευκαιρίες σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε

Στις 22 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε και επίσημα και ο τρίτος χρόνος του Προγράμματος Start Your Journey, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους φετινούς διακριθέντες κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event λόγω της πανδημίας.

Το 2020 υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα 361 αιτήσεις, από υποψηφίους με υψηλούς βαθμούς πτυχίου και άλλα προσόντα, ενώ 60 από αυτούς έφτασαν στην Β φάση με τις ατομικές συνεντεύξεις.

Τέλος η επιτροπή, αφού αξιολόγησε εκ νέου, με χαρά υποδέχτηκε τους βραβευθέντες και ανακοίνωσε την απονομή 18 υποτροφιών και 9 έμμισθων πρακτικών ασκήσεων για το 2021.

Ο θεσμός που τείνει να καθιερωθεί στις τάξεις των φοιτητών έχει προσφέρει τα δύο προηγούμενα χρόνια 29 υποτροφίες και 15 Πρακτικές ασκήσεις στους υποψήφιους που διακρίθηκαν. Η πλειοψηφία των πρακτικών μετά την εξάμηνη άσκησή τους συνεχίζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα στην εταιρεία με το καθεστώς της μόνιμης πρόσληψης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 25% του προσωπικού της εταιρείας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη DEMO.

Στο φετινό πρόγραμμα «Start Your Journey» πέρα από τους Χημικούς, Βιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς και Φαρμακοποιούς, συμμετέχουν στο ταξίδι και οι Μηχανολόγοι και οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, τόσο του Πολυτεχνείου όσο και των Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε επίσης:  Οι επιπτώσεις στον πλανήτη από την αύξηση κατοικίδιων
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣταθερά στο “κόκκινο” η Αττική – Που εντοπίζονται τα νέα κρούσματα
Επόμενο άρθροΠαράταση στην ισχύ αδειών οδήγησης – Μέχρι πότε θα δοθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ