Αρχική Τεχνολογία Νέος βελτιωμένος τρόπος κλήσεων στο Δίκτυο Κινητής της WIND

Νέος βελτιωμένος τρόπος κλήσεων στο Δίκτυο Κινητής της WIND

0
new buildings paiania
Νέα κτήρια WIND HELLAS - Παιανία, Αττικής
Διαφήμιση

Η WIND συνεχίζει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες για ακόμα περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερες ταχύτητες και υψηλότερη ποιότητα στην εμπειρία δικτύου των συνδρομητών της.

Η εταιρεία, ενεργοποίησε στο 4G δίκτυό της την τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE) που φέρνει ακόμα υψηλότερη ποιότητα κλήσεων στις υπηρεσίες φωνής, ενώ επιτυγχάνεται ταχύτερα η επικοινωνία των συνδρομητών της. 

Η WIND ενισχύει συνεχώς το δίκτυο της ώστε να υποστηρίζει ό,τι χρειάζονται οι πελάτες της στην καθημερινότητά τους για να ζουν τον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας. Επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό και εν όψη της ολοκλήρωσης των προετοιμασιών των υποδομών της για την έλευση του 5G, προχώρησε στην εφαρμογή της υπηρεσίας VoLTE στο Δίκτυο Κινητής της. 

Η φωνή στο VoLTE μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας δεδομένων του LTE δικτύου. Η χρήση των δεδομένων από την υπηρεσία για την μετάδοση αυτή είναι δωρεάν για τον καταναλωτή. H μπαταρία δεν επηρεάζεται και μπορεί να διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο κινητής επικοινωνίας. 

Η υπηρεσία VoLTE της WIND αναβαθμίζει την υπηρεσία φωνής συνδυάζοντάς την με τα δίκτυα 4G. Ουσιαστικά, δεν αλλάζει κάτι στο τρόπο επικοινωνίας ή χρήσης του κινητού από τους συνδρομητές, αντιθέτως προσφέρεται πολύ καλύτερη ποιότητα φωνής με κλήσεις υψηλής ευκρίνειας. Ταυτόχρονα επιτυγχάνονται γρηγορότεροι χρόνοι αποκατάστασης κλήσεων και δίνεται η δυνατότητα παράλληλης χρήσης υπηρεσιών 4G (φωνής και δεδομένων). Επιπλέον, επιτρέπει την κίνηση δεδομένων με ταχύτητες 4G/4G+ κατά τη διάρκεια μίας φωνητικής κλήσης, καθιστώντας εφικτή την παράλληλη εκτέλεση δραστηριοτήτων που απαιτούν data στην κινητή συσκευή.  

Τι φέρνει το 5G

Καθώς ολοκληρώνονται οι επενδύσεις σε δίκτυα 4G/LTE ξεκινά, παράλληλα, ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη των δικτύων 5G, ο οποίος θα υλοποιηθεί σταδιακά και θα στηριχθεί στα υφιστάμενα δίκτυα και τις υποδομές 4G/LTE.  Το 5G θα φέρει μία νέα γενιά υπηρεσιών και ακόμη περισσότερες δυνατότητες για κάθε επιχείρηση και σπίτι αλλά και ολόκληρη την κοινωνία και την οικονομία.  Σταδιακά θα φέρει πιο κοντά στο σήμερα εικόνες του μέλλοντος, όπως εφαρμογές Augmented και Virtual Reality,  παράλληλο μαζικό streaming βίντεο, απαράμιλλης ευκρίνειας, τον μαζικό έλεγχο drones από το έδαφος ενώ θα δώσει εξαιρετικές δυνατότητες στην τηλεργασία και σε πολλούς ακόμα τομείς. 

Η υπηρεσία VoLTE είναι διαθέσιμη σε πολλές συσκευές που μπορούν να την υποστηρίξουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά εδώ είτε στο 13800 είτε σε ένα κατάστημα WIND.  

Διαφήμιση