Αρχική Υγεία - Διατροφή Δράσεις στον τομέα της Υγείας από τη ΜΕΒΓΑΛ

Δράσεις στον τομέα της Υγείας από τη ΜΕΒΓΑΛ

0
ΜΕΒΓΑΛ1
Διαφήμιση

Φιλοσοφία της ΜΕΒΓΑΛ αλλά και βασική της αξία αποτελεί το γεγονός ότι λειτουργεί ως μέρος της κοινωνίας.
Οι 650 εργαζόμενοί της αφουγκράζονται κάθε κοινωνική κατάσταση. Και είναι ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» του Πειραιά

Σε αυτό το πλαίσιο, η οικογένεια της ΜΕΒΓΑΛ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να συμβάλει στην ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Και προχώρησε στη δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» του Πειραιά. Σε μία σύμπραξη αγάπης, στην οποία -εκτός από τη ΜΕΒΓΑΛ- μετέχουν ο καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος, η δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI, η εταιρεία EDEM και η εφημερίδα Realnews.

Σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην φροντίδα της υγείας, πρόσφερε προϊόντα της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Η συμβολική κίνηση για ένα «ευχαριστώ» συνδυάζεται με τις χριστουγεννιάτικες ευχές όλων μας για Υγεία.

ΜΕΒΓΑΛ2

Κοινωνικό πρόγραμμα Αγάπης Έργα ΜΕΒΓΑΛ

Από το 1950 ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει με σεβασμό και αφοσίωση την υγιεινή διατροφή μας. Με την ίδια αφοσίωση και ευαισθησία σήμερα ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες που προκύπτουν από την υγειονομική κρίση, Μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα Αγάπης Έργα ΜΕΒΓΑΛ.

«Επιλέξαμε έναν ουσιαστικό τρόπο, για να ευχηθούμε έμπρακτα: Χρόνια Πολλά με Υγεία για όλους!», δήλωσε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου.

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ
Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα.
Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας. Και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής.
620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 170 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟδηγίες από το ECDC για τη νέα μετάλλαξη COVID-19
Επόμενο άρθροΤο “κράτος στα χέρια των πολιτών”, με ένα κλικ στο govApp

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ