Αρχική COVID-19 Αύριο εμβολιασμοί υγειονομικών σε 4 Περιφέρειες – Κικίλιας: Το εμβόλιο είναι ελευθερία

Αύριο εμβολιασμοί υγειονομικών σε 4 Περιφέρειες – Κικίλιας: Το εμβόλιο είναι ελευθερία

0
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Από αύριο Τρίτη, ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 σε 4 Νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, θα εμβολιαστούν υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι εμβολιασμοί σε Πάτρα, Λάρισα και Ιωάννινα θα ξεκινήσουν στις 08:30 και στη Θεσσαλονίκη στις 11:00 το πρωί.

Στο ΠΓΝ Ιωαννίνων θα εμβολιαστεί ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στο ΠΓΝ Πατρών η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και στο ΠΓΝ Λάρισας ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Σήμερα, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν οι εμβολιασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Βασίλη Κικίλια.

“Οι πολίτες δεν έχουν κανένα λόγω να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο και τον εμβολιασμό. Είναι ένα όπλο που μας προσφέρει η επιστήμη για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα για να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας. Επισήμανε ωστόσο, ότι από μόνο του δεν είναι ικανό για να μας προστατεύσει από το τρίτο κύμα της πανδημίας, ακριβώς γιατί δε γίνεται τώρα να εμβολιαστεί αμέσως όλος ο πληθυσμός.

“Το εμβόλιο είναι ελευθερία” δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. “Το εμβόλιο είναι ασφαλές, θα είναι για όλους τους Έλληνες πολίτες” προσέθεσε και ανέφερε ότι πάει μαζί με την προσοχή που πρέπει να επιδείξουμε για να επιστρέψουμε στη ζωή μας.

Διαφήμιση