Αρχική COVID-19 Αγγλία: Αποζημίωση για όποιον μείνει ανάπηρος από το εμβόλιο του Κορονοϊού

Αγγλία: Αποζημίωση για όποιον μείνει ανάπηρος από το εμβόλιο του Κορονοϊού

0
Η Αγγλία στη μάχη κατά του κορονοϊού
Η Αγγλία στη μάχη κατά του κορονοϊού
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το εμβόλιο COVID-19 προστέθηκε στο πρόγραμμα αποζημίωσης του Ηνωμένου Βασιλείου σε περίπτωση σοβαρής αναπηρίας. 

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το ενέταξε στο Σχέδιο Πληρωμών Ζημιών από τα εμβόλια (VDPS) για να διασφαλίσει ότι εάν κάποιος υποστεί σοβαρή αναπηρία από το εμβόλιο COVID-19 θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε οικονομική βοήθεια.

Εφάπαξ, αφορολόγητη πληρωμή 120.000 λιρών.

Το VDPS είναι ένα δίχτυ ασφαλείας για να βοηθήσει εκείνους που υπέστησαν, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. βλάβη λόγω της λήψης κάποιου εμβολίου και παρέχει μια εφάπαξ, αφορολόγητη πληρωμή 120.000 λιρών.

Συμπεριλαμβάνονται και άλλα εμβόλια στο VDPS

Σε αυτό το Σχέδιο έχουν συμπεριληφθεί στο παρελθόν και άλλα εμβόλια συμπεριλαμβανομένων των HPV, μηνιγγίτιδας Β και H1N1 (γρίπη των χοίρων).

Η κυβέρνηση θα τροποποιήσει επίσης τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για το VDPS, το οποίο συνήθως χαρακτηρίζει μόνο εμβόλια που χορηγούνται ως μέρος της παιδικής ανοσοποίησης, για να διασφαλίσει ότι οι ενήλικες στους οποίους χορηγείται εμβόλιο COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ως μέρος της ιατρικής περίθαλψης των ενόπλων δυνάμεων, θα καλύπτεται επίσης από το πρόγραμμα.

To εμβόλιο είναι ασφαλές

Άγγλοι Αξιωματούχοι δηλώνουν ότι «Είμαστε εξαιρετικά σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προγραμμάτων εμβολιασμού μας. Δεν θα διαθέσουμε ένα εμβόλιο COVID-19, εκτός εάν πληροί ισχυρά πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας και έχει εγκριθεί για χρήση από τον ρυθμιστή φαρμάκων, το MHRA.”

Πηγή: heraldscotland.com

Διαφήμιση