Αρχική Τουρισμός 209 επιχειρήσεις σε 4 μεγάλες διεθνείς virtual εκθέσεις με τη στήριξη του...

209 επιχειρήσεις σε 4 μεγάλες διεθνείς virtual εκθέσεις με τη στήριξη του ΕΟΤ

0
WTM 3
Διαφήμιση

Ο ΕΟΤ ενισχύει την παρουσία της χώρας μας στο εξωτερικό υποστηρίζοντας τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Συνολικά 209 ελληνικές επιχειρήσεις του τουρισμού, είχαν φέτος την ευκαιρία, με την υποστήριξη και χρηματοδότηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, να συμμετάσχουν σε τέσσερις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε ψηφιακό περιβάλλον.

Ανάλογο πρόγραμμα υποστήριξης επεξεργάζεται ο ΕΟΤ και για τις νεοφυείς ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις το επόμενο έτος (2021).

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ συντόνισε την όλη προσπάθεια και κάλυψε το κόστος συμμετοχής των ελληνικών επιχειρήσεων στις virtual εκδοχές των δημοφιλών εκθέσεων:

  • Luxperience του Σύδνεϋ
  • World Travel Market (WΤΜ) του Λονδίνου
  • International Luxury Travel Market (ILTM) των Καννών και 
  • Ιncentives Βusiness Τravel and Μeetings – IBTM World της Βαρκελώνης

Οι εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο του 2020 και ήταν μια ευκαιρία για ελληνικές επιχειρήσεις να διατηρήσουν την επαφή τους με διεθνείς αγορές, να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις και να ενισχύσουν την παρουσία της χώρας μας στο εξωτερικό.

WTM 1Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και επιλογής, έγινε από τον ΕΟΤ για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, ενώ επίσης για πρώτη φορά λειτούργησε ένα πιλοτικό σύστημα αξιολόγησης των εκθέσεων από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με ψηφιακά ερωτηματολόγια.

Το συνολικό κόστος για τον ΕΟΤ ανήλθε συνολικά στις 546.000 ευρώ.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here