Αρχική Ειδήσεις Τι δεν θα πουλάνε πλέον τα σούπερ μάρκετ, όσο ισχύει το lockdown

Τι δεν θα πουλάνε πλέον τα σούπερ μάρκετ, όσο ισχύει το lockdown

0
Σούπερ Μάρκετ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου, η απόφαση για την απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ. Αυτό αφορά την περίοδο του lockdown.

Και αγαθά όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια, βιβλία.

Η απαγόρευση πώλησης τους ισχύει από αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Στόχος είναι να μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού

Ο στόχος είναι να μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το αίτημα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να στηρίξει το βιβλίο.

To αίτημα απαγόρευσης πώλησης από τα σούπερ μάρκετ των παραπάνω προϊόντων είχε καταθέσει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

ΕΣΕΕ: “Ηθική και ουσιαστική δικαίωση των χιλιάδων μικρομεσαίων εμπόρων”

“Πρόκειται για μία ηθική αλλά και ουσιαστική δικαίωση των χιλιάδων μικρομεσαίων εμπόρων που «βάζουν πλάτη» και σε αυτή τη φάση του πολέμου ενάντια στην πανδημία.
Αυτό δήλωσε για την απόφαση ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας.

Στη διάρκεια αυτής της επώδυνης διαδρομής έχουμε κρατήσει ανοικτό το δίαυλο επικοινωνίας με τα συναρμόδια Υπουργεία.
Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στην άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα”.

Διαφήμιση