Αρχική Περιβάλλον Σήμερα η μεγαλύτερη δεντροφύτευση στην Ελλάδα

Σήμερα η μεγαλύτερη δεντροφύτευση στην Ελλάδα

0
δεντροφύτευση
Διαφήμιση

Σήμερα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου μπορούμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας στη φύση με ένα απλό τρόπο. Φυτεύουμε ένα δέντρο, ένα φυτό ή ένα θάμνο. Τα λουλούδια, τα δέντρα, ένας όμορφος κήπος είναι κομμάτια της καθημερινότητας μας. Σε όλους αρέσουν τα μυρωδάτα λουλούδια και οι κήποι γεμάτοι πράσινο και ζωή. Τα ανθισμένα δέντρα. Τα χρώματα της φύσης. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο να τα θαυμάζουμε. Η χλωρίδα εκτός από το στολίδι της Γης είναι και ζωτικής σημασίας. Ολόκληρη η ζωή στον πλανήτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτή.

Σήμερα οργανώνεται η μεγαλύτερη δενδροφύτευση στην Ελλάδα και ο καθένας μας μπορεί να συμμετάσχει από το σπίτι του και να συμβάλει σε αυτή την πολύ όμορφη ενέργεια. Μπορούμε να φυτέψουμε ένα δέντρο, ένα φυτό ή έναν θάμνο, οπουδήποτε. Μπορούμε στον κήπο μας, στο βουνό ή όπου αλλού θέλουμε.

Η ενέργεια αυτή είναι μία πρωτοβουλία της ΜΚΟ we4all, με σύνθημα «Εμείς, όλοι μαζί, κάνουμε κάτι καλό». Ο καθένας προσωπικά μπορεί να προσθέσει το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη δράση φυτεύοντας ακόμα και ένα δεντράκι. Στόχος είναι τα δέκα εκατομμύρια δέντρα και σίγουρα όλοι μαζί, με λίγη καλή θέληση, μπορούμε να το πετύχουμε. 

Με ποιους τρόπους μπορούμε να συμμετέχουμε στη δράση;

1ος τρόπος: Φυτεύουμε ένα δέντρο.

Μπορούμε να βρούμε ένα μέρος κάπου στη γειτονία μας ακόμα και έξω από το σπίτι μας και να φυτέψουμε ένα δέντρο. Στη συνέχεια, τραβάμε μια φωτογραφία και το ανεβάζουμε στα social media με το hashtag #we4all και έπειτα το κάνουμε mention στο story τους.

2ος τρόπος: Δωρίζουμε ένα δέντρο.

Μπορούμε να δωρίσουμε ένα δέντρο, το οποίο η οργάνωση θα φροντίσει να φυτευτεί σε περιοχές της χώρα μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

3ος τρόπος: Κάνουμε μια Δωρεά.

Μπορούμε να κάνουμε μια δωρεά. Οι δωρεές και οποιαδήποτε συνεισφορά από τον κόσμο, δίνει δύναμη στην δράση και την βοηθάει να συνεχιστεί.

4ος τρόπος: Κοινοποιούμε στα social media την προσπάθεια της we4all.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε την προσπάθεια της we4all στα social media για να διαδώσουμε την ενέργεια σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Η ενημέρωση θα ωθήσει και θα εμπνεύσει περισσότερο κόσμο να γίνει μέρος της.

we4all

 

Διαφήμιση